The Art of Drinks 2022: de nieuwste trends en workshops van experts

The Art of Drinks 2022

The Art of Drinks 2022: de nieuwste trends en workshops van experts

Voor de tweede keer brengt The Art of Drinks drankmerken en professionals samen in de Gashouder in Amsterdam. Op zondag 30 oktober en maandag 31 oktober 2022 kunnen professionals in de drankindustrie proeven en kennismaken met de nieuwste horecatrends.

Foto's: Ming Chao 

Walhalla voor drankprofessionals

Op The Art of Drinks staan toonaangevende merken en distributeurs uit de industrie. Bekende wijnmakers, bierbrouwers en distillateurs delen samen met bartenders, sommeliers en chefs hun kennis en liefde voor het vak. In totaal zijn er 70 verschillende stands te bezoeken met verschillende expertises. Zo kan je er terecht voor trendy natuurwijnen en alcoholvrije spirits, maar ook voor speciaalbier en fancy cocktails.

The Art of Drinks

Workshops en seminars

Tijdens deze twee dagen kunnen ook tientallen verschillende workshops, masterclasses en seminars van internationaal erkende experts worden gevolgd. Hier vind je onder andere proeverijen van bekende single malt whisky's als Glengoyne en Loch Lomond, het beroemde wijnhuis Los Vascos uit Chili en de bijzondere Israëlische wijnen van Golan Heights Winery. Het volledige overzicht van standhouders, hun merken en de plattegrond zijn te vinden op de website van The Art of Drinks.

The Art of Drinks B2B 4 The Art of Drinks B2B 7


Live muziek en foodtrucks

Bij mooie dranken hoort natuurlijk ook goede muziek en lekker eten. Op zondag verzorgt het swingende Riverside Trio de livemuziek. Maandag zorgt het DJ-team van De Kopstootbar uit Amsterdam voor feest in de Gashouder. Ook zijn er verschillende foodtrucks te vinden op het festivalterrein, van perfecte espresso’s en cappuccino’s bij Buscaglione tot de high-end catering van Bistro Nomade.

Tickets The Art of Drinks

The Art of Drinks is een driedaags drankfestival. Op zaterdag (29 oktober) is er een publieksevenement waarvoor tickets kunnen worden gekocht. De zondageditie (30 oktober) is speciaal opgezet voor mensen werkzaam in slijterijen en speciaalzaken. Maandag (31 oktober) is The Art of Drinks specifiek gericht op professionals in de horeca. 

Tickets voor het publieksevenement op zaterdag 29 oktober: 

Tickets zaterdag 29 oktober 

Aanvraag tickets The Art of Drinks B2B op zondag 30 oktober en maandag 31 oktober:

Tickets 30 en 31 oktober

The Art of Drinks B2C 3
Artikel delen