The most wonderful time of the year: Dek je tafels feestelijk en duurzaam!

Duni decoratie

The most wonderful time of the year: Dek je tafels feestelijk en duurzaam!

Verwelkom het najaar en omarm de gezellige sfeer die dit met zich meebrengt. Creëer een warme en uitnodigende sfeer voor je gasten om aan de buitenwereld te ontsnappen. Met het nieuwste assortiment dessins van Duni kun je de tafel duurzaam dekken voor een echt gastvrije ervaring, die ervoor zorgt dat je gasten nog langer blijven.

Groene kerst?

Restaurants, hotels en cateraars maken zich stilaan weer klaar voor de feestelijke eindejaarsperiode. Helaas komt dan het milieu vaak op het tweede plan te staan; glitter en glamour staan centraal. Toch hechten je gasten steeds meer belang aan duurzaamheid en zorg voor de planeet. Met de najaarscollectie van Duni kunnen je gasten probleemloos genieten van een duurzaam en groen najaar. Daarom heeft Duni een aantal tips om de feestdagen milieuvriendelijk door te komen en toch de juiste sfeer aan tafel te creëren.

1. Bio Herfstdessin: Wood & Deer

Dit innovatieve, fossielvrije materiaal is al een tijdje verkrijgbaar in unikleuren en met trots introduceert Duni nu de eerste dessin servetten in Bio Dunisoft®. Deze servetten zijn van de bekende premium kwaliteit en hiermee zorg je bovendien voor een positieve impact op het milieu. Voer vandaag nog een kleine verandering door. Kies voor Bio Dunisoft® en verminder je CO2-uitstoot, servet per servet.

*Tekst gaat verder onder de foto

Wood-Deer-Duni

2. Golden Deco: elegante tafel aankleding

Dit verfijnde en elegante design is een echte allrounder en past bij elke gelegenheid. De sierlijke goudkleurige ornamenten geven elke tafel een bijzondere uitstraling. Perfect voor de talloze oud-en-nieuwfeesten en nieuwjaarsborrels.

*Tekst gaat verder onder de foto

Duni-Wood-Deer

3. Ledverlichting: extra streepje sfeer

De perfecte good food mood voor je gasten; een sfeervolle omgeving voor jou en je medewerkers. Met onze ledverlichting breng je eenvoudig, snel en veilig de juiste sfeer op en aan tafel.

 

Presentatie op locatie

Wil je meer weten over de talloze duurzame mogelijkheden voor dit najaar? Klik dan hieronder voor meer informatie of voor het aanvragen van een presentatie op locatie. 

Meer informatie

Artikel delen