The Hospitalitist geeft gratis webinars

The Hospitalitist geeft gratis webinars

Personeels- en trainingsbureau The Hospitalitist zal vanaf donderdag 26 maart dagelijks online webinar geven met als titel: Rondje van de Zaak. Het bedrijf organiseert via deze link een paar weken lang om 11.00 uur gratis live webinars voor medewerkers en managers/eigenaren. Dit gebeurt in een talkshow-setting. Inschrijven kan hier.

 

Door de uitbraak van COVID19 en de maatregelen die de overheid hierop heeft ingesteld, zit The Hospitalitist plotsklaps met een lege agenda en zonder omzet de komende vier weken. Na het verwerken van de eerste schokgolf heeft de organisatie mogelijkheden verkend voor het optimaal benutten van de tijd die beschikbaar is gekomen. “Naast dat wij ons inzetten om voor onze paar honderd medewerkers tijdelijk werk te vinden, vinden wij het belangrijk om te blijven ontwikkelen. Met elkaar en voor elkaar zorgen dat we na deze crisis verder kunnen, het liefst beter dan hoe we erin gingen”, aldus Maarten Vooijs, CEO van The Hospitalitist. 

Volgende week

Vanaf volgende week zullen er dagelijks gratis webinars gehost worden door specialisten uit de branche, waaronder Maarten Wessels, Joep C. de Jong, Kathelijne Baauw en Robert Daverschot. “We hebben een groot aantal webinars ontwikkeld voor medewerkers uit de branche met onderwerpen zoals feedback geven en ontvangen, actief luisteren, samenwerken en een aantal webinars voor de horeca ondernemers en managers me relevante thema’s voor deze moeilijke tijden.”

Capital C

Een aantal webinars wordt gehost vanuit de virtuele eventspace van Capital C in Amsterdam, via een talkshow-setting. Verschillende organisaties die hun medewerking verlenen zijn: Shopology, Kajola, Prio.me en Trainmark.. Uitkomsten en takeaways zullen daarom ook via #rondjevandezaak via soclale media gedeeld worden. 

Tags: 
Artikel delen