Culinair dineren in huis met thuisuiteten.nl

Culinair dineren in huis met thuisuiteten.nl

Culinair eten, zonder de deur uit te gaan. Sinds juni is Thuisuiteten.nl een nieuwe speler op de markt als bezorgservice. Thuis uit Eten richt zich op de bestelling en bezorging van gerechten van culinaire restaurants. Inmiddels zijn ze actief in de regio’s Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Rotterdam, waar onder andere restaurants: Olivijn, Ruby Rose, Bar Alt, In Den Rustwat en Joelia de eerste deelnemende horecaondernemers zijn.

Culinair tot aan de deur bezorgd met thuisuiteten.nl

gerecht thuisuiteten.nlDoor de coronacrisis kiezen ook steeds meer luxe restaurants voor afhaalmogelijkheden en thuisbezorging. Voor wie geen zin heeft om zelf uren in de keuken te staan en graag wat exclusievers wil eten dan patat of een pizza, is er nu het culinaire platform ‘Thuis uit Eten’. Thuisuiteten.nl verzorgt het luxe gevoel van uit eten gaan, maar dan in eigen tuin of huiskamer. Een totaalbeleving van moment van bestellen tot de bezorging aan huis.

Beleving van de restaurants aan huis

Initiatiefnemer van Thuis uit Eten is Mathijs Heijting; eigenaar van marketingbureau Brands Love People. “Met onze marketing expertise en grote affiniteit met gastronomie, helpen we graag de betere restaurants van Nederland. Dat doen we door de beleving van de restaurants aan huis te creëren en hun menu’s en gerechten in stijl te bezorgen. Wij outsourcen de bestellingen van de restaurants door middel van een intelligente en hoogwaardige digitale back-end met slimme bezorgrouting. Hierdoor kunnen de restaurants zich focussen op dat waar zij goed in zijn: culinaire creativiteit in de keuken.''

Totaalbeleving thuisuiteten.nl

thuisuiteten.nl service bezorgen culinair''Vanuit Brands Love People hebben we voor Thuis uit Eten grote investeringen gedaan in de totstandkoming van het nieuwe platform, bezorgauto’s, stijlvol personeel, kleding op maat en promotie. Dat doen we, omdat we er voor deze betere restaurants willen zijn en wij volledig in dit concept geloven. Ondernemers ontzorgen en beleving creëren; dat is onze passie.''

''We hebben de overtuiging dat de thuis uit eten trend niet alleen van toepassing is ten tijde van Corona, maar een blijvend businessmodel is. Consumenten gaan graag uit eten, maar willen ook steeds vaker thuis kwalitatief goed eten. Met Thuis uit Eten faciliteren we dit en hierdoor vergroten we de afzetmarkt voor de restaurants substantieel. Als je in Utrecht woont, kan je genieten van de culinaire kunsten van restaurants in Rotterdam, Amsterdam, Haarlem en omgeving; alles is mogelijk.''

''Nu ligt de focus nog op thuisbezorgen in stijl, maar binnenkort bestaat ook de mogelijkheid van een totaalbeleving door bediening of een kok aan huis, de verzorging van de gehele styling van de dinertafel of zelfs het bieden van entertainment aan huis voor de meest geslaagde avond. Wij blijven niet stilzitten in deze tijden; wij hebben grootse, innovatieve plannen!”

Uitbreiden staat op de planning

Via Thuisuiteten.nl kunnen culinaire gerechten besteld worden bij hoogwaardige restaurants. In de nabije toekomst volgen meer gastronomische restaurants voor uiteindelijk gehele landelijke dekking. De aangesloten restaurants bepalen zelf hoeveel dagen zij hun menu’s/gerechten in alle regio's aan huis willen laten bezorgen; dat kan 7 dagen per week.

Via het platform kunnen klanten de menu’s bekijken, een keuze maken, betalen en hun order realtime volgen met ‘track & trace’. Vervolgens gaat de keukenbrigade van het betreffende restaurant aan de slag. De gerechten worden met liefde voorbereid en kunnen zonder veel moeite thuis klaargemaakt worden. De bijgeleverde instructies vertellen stap voor stap hoe de gerechten afgemaakt moeten worden.

Voorbereiding thuis

Het enige wat klanten verder zelf nog moeten doen is de tafel mooi te dekken, gezellig vrienden uitnodigen en de Thuis uit Eten Spotify playlist aan te zetten. De stijlvolle bediening van Thuis uit Eten bezorgt de gerechten aan huis; niet op een brommer in trainingspak; maar in classy vervoer en in ober-tenue, gepresenteerd tot aan de deur. Een uitstraling die past bij de hoogwaardige kwaliteit van de restaurants.

Bezorgservice en richtlijnen

De bezorgers zijn zeer servicegedreven, persoonlijk en professioneel - en bezorging geschiedt uiteraard in lijn met alle geldende richtlijnen van het RIVM.

Artikel delen