advertorial

Speciale Entree actie: Touch-free dispenser

Speciale Entree actie: Touch-free dispenser

Als gevolg van het coronavirus, welke nog steeds onder ons aanwezig is, zijn de hygiëne eisen en verwachtingen hoger dan normaal. Aangezien het virus zich ook op materiaal vestigd, willen mensen niet in aanraking komen met voorwerpen die misschien besmet kunnen zijn. De touch-free dispenser van Simcon biedt uitkomst!

Hygiëne voor je medewerkers en gastentouch-free dispenser coronaproof handgel

Als ondernemer in de horeca, wil je uiteraard dat je medewerkers en gasten zich aan de hygiëne regels houden en ontsmette handen hebben. Gasten moeten zich op hun gemak en veilig voelen in jouw zaak en medewerkers willen er ook vanuit kunnen gaan dat de werkgever er alles aan doet om de gezondheid van het personeel te waarborgen. Deze touch-free dispenser biedt je deze voorziening en comfort.

Geen aanraking nodig

Middels de sensor wordt er automatisch gel in de handen gelegd wanneer de gast of medewerker de hander onder de dispenser houdt. Zo hoeft niemand zich zorgen te maken over het aanraken van materiaal om de handen te desinfecteren. 

De touch-free dispenser actie set

De contactloze dispenser wordt geleverd met een vrijstaande desinfectiezuil gemaakt van zwart gepoedercoat metaal. De zuil is van een zware kwaliteit en schuift niet zomaar weg of achterover als het toevallig wordt geraakt. De dispenser van Simcon is geschikt voor vrijwel iedere hand-gel op basis van minimaal 60% alcohol. De Dispenser werkt op batterijen en is voorzien van een sticker met gebruiksaanwijzing.

Kenmerken van de dispenser set:actie set touch-free dispenser

  • Paalhoogte : 130 cm
  • Paal dikte: 5 cm
  • Bevestigingsplaat :65 x 19 cm
  • Vloerplaat : 35x35 cm
  • Gewicht: ca 12,5 KG

Vul de Entree kortingscode in en betaal slechts €139,95 (excl BTW) in plaats van €227,99 voor de volledige dispenser set!

Nu te bestellen op www.simcon.nu … OP is OP.

Artikel delen