Trendsummit van Food Inspiration op 25 oktober

Trendsummit van Food Inspiration op 25 oktober

Op 25 oktober organiseert Food Inspiration de Trendsummit, een event voor beslissers in foodservice en foodretail die informatie en inspiratie zoeken over de foodwereld van morgen. Het thema: DO. GREAT. THINGS.

Trendsummit: toekomst van de foodservice

Als de kruitdampen van de lockdowns zijn opgetrokken, wachten ons grotere uitdagingen dan financieel herstel. De samenleving kantelt, de complexiteit groeit, technologisering zet door. Klimaatverandering gaat zelfs sneller dan we eerst dachten. Het komend decennium vraagt om bedrijven die willen groeien zonder te knoeien. Om leiders die streven naar betere resultaten voor people, planet en profit. Leiders die ecologie met economie weten te verzoenen.

De pandemie heeft diepe sporen nagelaten in foodservice. Hoe ziet de nabije toekomst eruit? Blijft retail maagaandeel afsnoepen van foodservice? Wat zijn de perspectieven op de nieuwe cateringmarkt? Is (flits)bezorging een disruptie? Hoe staat het met de opmars van delivery en dark kitchens? Wat betekent de sterke groei van merken en concepten in de horeca? Deze en andere vragen worden tijdens het event beantwoord door diverse sprekers. Meer dan 15 (inter)nationale sprekers delen op 25 oktober hun insights, cijfers, best practices, ervaringen en inspiratie.

Trendsummit: de sprekerstrendsummit

 

  • Peter Hinssen, de meest gevraagde tech-trendwatcher van Europa. Wat wordt de impact van technologie op onze branche en samenleving?
  • Danielle Braun, topspreker op het gebied van teamwork. Hoe kan je succesvol zijn als bedrijf én tegelijkertijd goed zijn voor je personeel?
  • Jeroen Smit, topspreker op het gebied van business. Hoe maak je als leider de wereld een beetje beter?
  • Sandra van Halderen, CEO van Restaurant Company Europe; de snelst groeiende restaurantgroep van Nederland.
  • Hans Steenbergen, Foodservice Trendwatcher. Wat zijn de belangrijkste Future Food Trends?
  • Kees Klomp, expert op het gebied van de betekeniseconomie. Hoe word je in de nieuwe wereld succesvol als mens en als ondernemer

De Trendsummit is een tweejaarlijks event van één dag, van de makers van de Food Inspiration Days.

Artikel delen