Restaurant take over in Van der Valk Hotel

Restaurant take over in Van der Valk Hotel

Nu restaurants gesloten zijn, maar hotels wel nog open mogen, is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 een samenwerking gestart met lokale restaurants in Amersfoort. Een zogenoemde restaurant take over.

Restaurant take over

Met het initiatief 'Restaurant take over' krijgen de koks van bekende restaurants in Amersfoort de mogelijkheid om hun gerechten klaar te maken en te serveren aan hotelgasten van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1.

Roulette

restaurant take over van der valk

Door de coronacrisis kunnen veel horeca ondernemers hun beroep niet meer op de standaard manier uitoefenen. Daarom heeft Van der Valk Amersfoort de handen ineengeslagen met lokale restaurants en op het idee gekomen van een restaurant take over of zogenoemde Restaurant Roulette. 

Hotels mogen immers hun restaurant wel openhouden voor hotelgasten.

Culinaire beleving

Van 23 november tot en met 17 december nemen vijf verschillende restaurants uit Amersfoort het Live Cooking restaurant van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 over. De restaurants die hier aan meedoen zijn Merlot, Kade 10, Salentein, Alberts en Jackie Brown. Iedere dag staat één van de restaurants aan het roer.

Gasten van Hotel Amersfoort die gebruik willen maken van deze culinaire beleving, kunnen het speciale ‘Restaurant Roulette arrangement’ boeken.

Artikel delen