Van terras tot take away: haal alles uit het 'buiten eten'-moment

Van terras tot take away: haal alles uit het 'buiten eten'-moment

De zomermaanden zorgen voor lange avonden. Dat betekent dat mensen na een dag werken de terrassen weer op gaan zoeken en in parken gaan picknicken. De gezelligheid die gasten ervaren in je horecazaak wil je natuurlijk ook doortrekken naar buiten én ook voor de take away meegeven. Hoe je dat kan doen? Met deze inspiratie zorgt jouw terras of take away bestelling voor het ultieme feelgood moment van je klant.

Het terras: een ongekend succesnummer

Iedereen is op zoek naar een gezellig terras om na een werkdag de laatste zonnestralen op te pikken. Niet zo gek dat dit jaar het terras belangrijker is dan ooit tevoren. We mogen er eindelijk weer op uit. Het terras van je horecazaak én de tafelaankleding moeten er dan dus op-en-top uitzien. Hierbij een aantal tips voor het ultieme feelgood moment op je terras:

Fris en fleurig.
Zet verse bloemen op tafel. Dat kan al door in een leeg drankflesje twee bloemen per tafel te zetten. Kies daarnaast voor tafeldecoraties in de vorm van servetten en tafelbekleding in frisse, sprankelende kleuren om het zomergevoel compleet te maken.

Sfeerverlichting.
Het heet niet voor niets sfeerverlichting. En met mooie verlichting verleid je je gasten om langer te tafelen. Maak de tafelaankleding compleet met het zachte licht van bijvoorbeeld de oplaadbare LED-concepten van Duni.

Hygiënisch bestek.
Op het terras is het altijd lastig qua bestek. Een opgedekte tafel zoals binnen in een horecazaak werkt namelijk niet buiten. Vaak lopen medewerkers op en neer om een nieuwe vork te brengen nadat deze op de grond is gevallen. Maar dat kan veel slimmer. De Duniletto en Sacchetto bestekzakjes blijven buiten perfect op tafel liggen, zijn vooraf gevuld met een servet en snel ingedekt. Gewoon bestek instoppen, in een praktische bamboehouder plaatsen of in een handomdraai op tafel leggen en klaar!

Take away: verras je gasten met duurzame verpakkingen

Een take away maaltijd meegeven in een simpel bakje en een servet is nu echt verleden tijd. Nu take away steeds populairder wordt, is het belangrijk om daarin je ook te onderscheiden van andere horecazaken. Met het zomerseizoen bestellen veel gasten take away om het in het park op te eten, maar gasten willen wel doordachte, visueel aantrekkelijke en tegelijkertijd duurzame verpakkingen hiervoor. 

Duni_take away boxen DUNI_advertorial


Duurzaamheid.

Het belangrijkste als het gaat om afhaalbestellingen is duurzaamheid. Niet alleen de gasten zijn daar steeds meer naar op zoek, ook de regelgeving gaat veranderen en is het vanaf 2024 verplicht om duurzame verpakkingen te gebruiken. De Ronda Boxen van Duni zijn praktisch én milieubewust. Deze take away boxen zijn gemaakt van hernieuwbare materialen: FSC™-gecertificeerd karton met een plantaardige PLA-laminering. Je kunt ze gebruiken voor warme en koude gerechten en ze zijn ook nog eens vet- en waterbestendig. Benieuwd of deze Ronda Boxen iets zijn voor jouw horecazaak? Vraag via onderstaande button een sample aan.

Vraag een sample aan

Duni_sticker

Laat je merk zien.
Natuurlijk gaat het om de inhoud, maar hoe iets wordt gepresenteerd is minstens zo belangrijk. Zeker bij take away. Bij Duni is het mogelijk om onder andere servetten en take-awayboxen en bowls te laten bedrukken of om stickers met je logo te bestellen.

Maak van het terras en je take away een ongekend succesnummer

Ben je geïnteresseerd in de Duni en/of BioPak zomer- en outdoorconcepten en wil je met de experts van Duni praten over welke oplossingen voor jou geschikt zijn?

Meer weten? Plan een kennismakingsgsprek in!

Artikel delen