Vanaf 1 januari 2024 zijn plastic cups verboden: ga voor de pindakaasdispenser!

Vanaf 1 januari 2024 zijn plastic cups verboden: ga voor de pindakaasdispenser!

Op 1 januari 2024 zijn plastic cups met pindakaas definitief verleden tijd. Daarom is De Pindakaaswinel heel blij dat het gelukt is met een robuust pompsysteem de allerlekkerste pindakaas bij hotels en bedrijfsrestaurants te kunnen gaan serveren. Duurzamer, lekkerder en een mooie uitstraling. Voor de dispenser is een XXL pot pindakaas van 1600 ml gebruikt, per portie komt er 16 ml pindakaas uit. 

Michiel Vos: “Dispensersystemen voor de horeca bestaan natuurlijk in alle vormen en maten maar, een dergelijk systeem voor pindakaas ontbrak nog omdat het heel lastig is om een kwalitatief goede pindakaas te verpompen vanwege de dikte. Na 1,5 jaar ontwikkelen zijn we de eerste die het is gelukt, daar zijn we trots op!”

Gebruiksvriendelijk

Voor de dispenser is er een XXL pot pindakaas van 1600 ml gebruikt, per portie komt er 16 ml pindakaas uit. Vos: “We hebben meerdere systemen getest bij verschillende hotels en zo de pindakaasdispenser goed kunnen ontwikkelen. We hebben gekozen voor een rvs houder met stevige basis, de pot kan eenvoudig in dit systeem geklikt worden. Enorm gebruiksvriendelijk dus”. Daarnaast hoeft de dispenser alleen aan de buitenkant schoongemaakt te worden. Op dit moment is de dispenser al bij ruim twintig hotels in gebruik en de reacties zijn zeer enthousiast.

De dispenser en de XXL potten zijn rechtstreeks bij De Pindakaaswinkel te bestellen. Beschikbaarheid bij de groothandels volgt op korte termijn.

Over De Pindakaaswinkel

Michiel Vos opende zeven jaar geleden de eerste Pindakaaswinkel ter wereld in het pand achter zijn huis aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam. Al van jongs af aan is deze ex bioboer groot pindakaasfan. Toch miste hij variatie in het bestaande aanbod. Na een aantal succesvolle testen besloot de Pindabaas er serieus werk van te maken met tien smaken zelf gemaakte pindakaas.

Toen De Pindakaaswinkel in 2016 de deuren opende, waren de reacties overweldigend, met als gevolg rijen enthousiaste klanten voor de deur en potten pindakaas tot in de slaapkamer. Meer te weten komen over De Pindakaaswinkel? Klik op de onderstaande rode knop!

Klik hier voor meer informatie!

Artikel delen