vandeStreek geeft virtuele tour

Tags: bier

vandeStreek geeft virtuele tour

vandeStreek bier geeft zaterdag 21 maart een virtuele rondleiding door de brouwerij.

Via een livestream op Facebook laat de Utrechtse brouwer de wekelijkse rondleiding doorgaan. Ook de aansluitende bierproeverij zal via een livevideo worden begeleid. Ronald van de Streek van vandeStreek bier: “Onder het motto ‘blijf thuis, blijf proeven’ hopen wij voor alle bierliefhebbers het thuis blijven een beetje leuker te maken.”

Brouwerij

Normaal gesproken is de brouwerij ieder weekend geopend voor publiek en wordt er op zaterdag een rondleiding gegeven met aansluitend een bierproeverij. Van de Streek: “Ondanks dat we de deuren de komende tijd dicht moeten houden, willen we de rondleiding graag door laten gaan.” Een brouwerijrondleiding is niet compleet zonder dat er geproefd kan worden. Ook daarvoor heeft de brouwer een oplossing. Van de Streek: “In onze webshop hebben het StayAtHomeTastingPack staan. Hierin zitten vijf bieren en een proefglas, na de virtuele rondleiding blijft de livestream lopen en vertel ik alles over die bieren terwijl de kijkers thuis kunnen proeven. Als de mensen niet naar ons proeflokaal kunnen komen, brengen wij het proeflokaal graag naar de mensen.” 

Elkaar helpen

Met de verkoop van het proefpakket hoopt vandeStreek ook bevriende horeca te helpen. Van de Streek: “In een aantal steden hebben we één café die veel van onze bieren op de kaart heeft staan gevraagd om de thuisproeverij te promoten, van alles wat in hun stad wordt verkocht delen zij mee in de opbrengst. Zo kunnen we samen misgelopen inkomsten een beetje goedmaken." 

De rondleiding is te vinden op zaterdag 21 maart om 14:00 uur op de Facebookpagina van vandeStreek bier. Van de Streek laat de brouwerij zien, vertelt alles over bierbrouwen en beantwoord live de vragen die door kijkers gesteld worden. Het proefpakket om deel te nemen aan de proeverij is beschikbaar in de webshop van vandeStreek. 

Artikel delen