Veilig in de horeca zonder 1,5 meter afstand

Veilig in de horeca zonder 1,5 meter afstand

Veilig in de horeca zonder 1,5 meter afstand dankzij de flexibele preventieschermen van Hotel Supply.

De gevolgen van de COVID-19 crisis zijn enorm en duren voort in de horeca. De 1,5-meter-samenleving wordt het nieuwe normaal, maar is voor restaurants niet rendabel. De opgelegde afstandsbarrière kan deels opgeheven worden door het toepassen van flexibele preventieschermen in jouw restaurant. De designers van Interior Consult in Haarlem hebben voor Hotel Supply twee preventie schermen ontwikkeld die de ambiance van jouw restaurant respecteren en de veiligheid van de gasten mede waarborgt.

Vrijstaand scherm Shadow

Vrijstaand scherm Shadow (135 x 135 cm) met zwart aluminium profiel is een mooie oplossing om tussen restauranttafels te plaatsen. Dit stijlvolle preventiescherm is verkrijgbaar in transparante perspex uitvoering en met print en kan flexibel geplaatst worden dankzij de lichtgewicht, stabiele constructie.

Scherm Shadow en klemscherm Duo bij Bar Wigbolt te Haarlem.

Klemscherm set Duo

Klemscherm set Duo is uniek in zijn soort, dit flexibele preventiescherm wordt middels tafelklemmen gemakkelijk en schadevrij bevestigd op de restauranttafel of bar. Dit klemscherm is verkrijgbaar in transparante en semi-transparante gedecoreerde perspex uitvoering, geschikt voor restauranttafel of bar.

Dankzij het klemscherm Duo is jouw gast beschermd en nemen zij gemakkelijk plaats aan tafel terwijl zij volop kunnen genieten van de sfeer in jouw restaurant of bar. Met bovengenoemde preventieschermen kunt je het aantal couverts in jouw restaurant maximaliseren terwijl je de regels en de gezondheid van jouw gasten respecteert.

Hotel Supply

Hotel Supply adviseert je graag over een passende oplossing voor jouw horecagelegenheid. Heb je vragen met betrekking tot bovenstaande informatie of kunnen zij jou ergens bij assisteren? Neem contact met hen op via e-mail: info@hotel-supply.com of telefoon: +31 (0)85 0210 900.

Artikel delen