Inschrijving geopend: Leukste Horecateam van Nederland

VerkiezingLeuksteHorecateam_NL

Inschrijving geopend: Leukste Horecateam van Nederland

Horecateams kunnen zich opgeven voor de wedstrijd Leukste Horecateam van Nederland. De finales vinden plaats tijdens de Week van de horeca tussen 19 en 24 september. In die week worden de finalisten bezocht door de juryleden Milo Berlijn en Patrick Treichl. Het team van restaurant ’T Noorden in Aalten won vorig jaar de verkiezing. 

 

De verkiezingen 

Horecabedrijven moeten in hun aanmelding laten zien hoe zij samenwerken en hoe er aan training – en ontwikkeling wordt gedaan. De finales vinden plaats tijdens de Week van de horeca tussen 19 en 24 september. De winnaar krijgt cheque t.w.v. € 1.000,- om te besteden aan een personeelsfeest. Gastvrijheidstrainers Milo Berlijn en Patrick Treichl zitten net als vorig jaar weer in de jury.

“Met deze verkiezing schenken wij extra aandacht aan al die geweldige horecateams die onze branche kent – en stimuleren wij hen te laten zien waarom zou nou écht het leukste horecateam van Nederland zijn” aldus Milo Berlijn.

Milo Berlijn en Patrick Treichl wederom juryleden

Tijdens de Week van de horeca worden de finalisten bezocht door de juryleden Milo Berlijn en Patrick Treichl. “Het is geweldig om alle aanmeldingen te zien en te ervaren hoeveel horecazaken zich zo enthousiast aanmelden. Tijdens deze verkiezing zien we echt wat de horeca nou zo een mooie branche maakt om in te werken. Je ziet hoe teamwork, plezier en persoonlijke ontwikkeling zoveel horecamedewerkers voldoening geeft”, aldus Treichl. 

’T Noorden in Aalten, het winnende team van 2021

Het team van restaurant ’T Noorden in Aalten hebben vorig jaar de verkiezing van het Leukste horecateam van Nederland gewonnen. Uit de tientallen inzendingen hebben de juryleden vijf finalisten geselecteerd, die werden bezocht tijdens de Week van de horeca 2021. Samen met horecastudenten van het Albeda en Zadkine College bekeken Berlijn en Treichl onder andere hoe de teams samenwerken, wat de sfeer in het team is en wat zij als team aan training – en ontwikkeling doen.

Bij restaurant ’T Noorden zorgde het winnen van de verkiezing voor trots bij eigenaren Wesley en Nita Hunning. “We zijn ontzettend trots dat we als winnaar zijn gekozen. Een team prestatie in roerige tijden waar wij de horeca nog meer hebben ervaren als verbindende factor qua werk”, aldus Wesley Hunning.

Initiatief van de Week van de horeca

De verkiezing is een initiatief van de Week van de horeca, de XXL editie van de Nationale Horecadag en vindt plaats tijdens 19 en 24 september. Tijdens de Week van de horeca worden horecamedewerkers extra in het zonnetje gezet door werkgevers, worden er diverse events georganiseerd door het land en organiseren horecaopleidingen – en horecabedrijven workshops en open dagen voor nieuw horecatalent. 

Deelname is kosteloos en aanmelden kan via www.weekvandehoreca.nl.

Artikel delen