Verkoel je terras met Skycooler

Skycooler verkoelt je gasten op het terras

Verkoel je terras met Skycooler

Over een paar maanden is het weer zover, tropische terrasdagen, de bijbehorende insecten en verhit personeel. Tenzij je gebruikmaakt van de Skycooler. De drie belangrijkste voordelen zijn: verkoeling tot 10 graden terug, een insectvrije zone en energie-efficiënt. Op warme dagen houd je je gasten en bediening koel en blij, tel maar uit je winst.

Duurzaam en energiezuinig

De Skycooler is een koeloplossing die werkt door middel van verdamping waardoor de omgevingstemperatuur tot 10 graden kan dalen. Met een maximaal gebruik van 210 watt is het een duurzame en energiezuinige manier voor verkoeling. Dankzij de koele lucht blijft de bediening op tempo, bestellen je gasten nog een drankje en houd je insecten op afstand. De mobiele units zijn plug & play.

*De tekst gaat verder onder de foto

Skycooler bij het sporten

Verkoelend werk

Mariëlle van den Broek, importeur van Skycooler, heeft van verkoeling haar werk gemaakt. Ze kreeg het idee in 2019 in Zuid-Amerika, waar de Skycoolers op de terrassen stonden. Met haar achtergrond als hotel- en facilitair manager zag ze de vele mogelijkheden en werd Europees importeur. Wat ooit begon als een uitkomst in de horecawereld, vindt nu ook zijn weg naar evenementen, sportfaciliteiten (bijv. The Padellers), privétuinen en (paarden)stallen.

‘Ook de Yip Group gebruikt Skycooler op het terras aan de hoofdstedelijke Dam’

Ook de Yip Group kiest voor Skycooler

De horeca omarmt de voordelen van de Skycooler, het is een ideale oplossing voor iedereen die verkoeling zoekt. Zo heeft de Yip Group sinds 2021 ook gekozen voor Skycooler op het terras aan de hoofdstedelijke Dam. Van den Broek: “Een koel terras op warme dagen is voor iedereen heerlijk. De gasten blijven langer zitten en voor het personeel is het ook prettig en levert het dus voor de horecaondernemer onder aan de streep geld op.”

*De tekst gaat verder onder de foto's

Skycooler op buitenfeest in tuin-1

Customizen met eigen logo

Het bedrijf biedt de mogelijkheid voor het customizen van de Skycooler, waarmee je eigen logo of bedrijfsnaam wordt geïntegreerd. Ook kun je het apparaat frisse geuren laten verspreiden. In samenwerking met Fugazzi biedt het bedrijf een limited edition-geur. De Skycooler kan namelijk ook gebruikt worden als aanvulling op feestjes en partijen binnen, waar koeling en comfort van groot belang zijn voor het feestplezier. “Er zijn drie modellen voor verschillende toepassingen, zodat er altijd een passende oplossing is, ongeacht de locatie of behoeften”, besluit Van den Broek.

Artikel delen