advertorial

Ontvang een gratis toolkit van Verstegen!

Ontvang een gratis toolkit van Verstegen!

Verstegen helpt horecaondernemers graag bij de opstart na de uitbraak van Covid-19! Daarom biedt Verstegen nog een maand een gratis toolkit aan. Hierin vind je een product uit de sauzencollectie van Verstegen en zes recepten die je met de saus kunt maken.

Iedere maand een andere sausasianbun & bbq sauce

De actie loopt in totaal drie maanden sinds juli 2020 en iedere maand zit er een andere saus in de toolkit. In juli was dat de Asian black pepper sauce, in augustus de Salsa cajun sauce en nu in september de Asian bun & bbq sauce.

Daarnaast zitten er in de toolkit zes seizoensgebonden recepten die je met de saus kunt maken. Deze gerechten zijn delivery proof en behoeven relatief weinig handelingen. Ze leveren bovendien een hoog rendement op. Wel zo fijn in deze tijd! Uiteindelijk zal het menu jou dus een hoog rendement opleveren waarbij Verstegen een handige kostprijscalculatie biedt.

Gratis toolkit aanvragen

Ben jij een horecaondernemer die deze gratis toolkit goed kan gebruiken? Vanaf nu kun jij de gratis toolkit bestellen voor september via de website van Verstegen. Voor meer inspiratie of vragen over onze producten, neem dan contact met ons op.

Nieuwe sauzen Verstegen

De drie sauzen uit de toolkit zijn allemaal nieuw. Verstegen heeft goed gekeken naar de bestaande toppers, daar nieuwe sauzen aan toegevoegd en alles ondergebracht in drie herkenbare lijnen: Classic, Connoisseur en Guilt Free. Ze bevatten heerlijke sauzen voor in iedere keuken, gemaakt van de allerbeste ingrediënten.

Waar saus vroeger nog een bijproduct was, wordt het een steeds belangrijker onderdeel van verschillende gerechten. Het kan bovendien net dat onderscheidend vermogen bieden.

Veel succes met de opstart van jouw horeca-zaak! Samen staan we sterk!

Artikel delen