Wie wordt F&B Professional of the Year? Schrijf je nu in!

F&B Professional of the Year
Tags: events

Wie wordt F&B Professional of the Year? Schrijf je nu in!

De AF&BM (Association of Food & Beverage Management) gaat traditioneel weer op zoek naar de F&B Professioneel van het jaar. Ben of ken jij een F&B professional die het afgelopen jaar heeft laten zien de titel F&B Professional of the Year te verdienen? Geef hem, haar óf jezelf dan op via het e-mail adres in onderstaand artikel. Het is niet noodzakelijk om lid te zijn van de AF&BM om mee te doen aan deze wedstrijd.

Foto: Cynthia van Dijke Fotografie

Aan het eind van het jaar gaat het netwerkplatform AF&BM altijd op zoek naar de F&B Professional of the Year. Zo ook dit jaar, ondanks de bijzondere omstandigheden en bizar snel veranderende wereld om ons heen. Voorzitter Aukje van Dongen: "Wij zijn op zoek naar dé F&B professional die onder de deze erg uitdagende omstandigheden van dit jaar heeft laten zien onvermoeibaar, creatief, gemotiveerd, ondernemend en wendbaar te zijn.

Meedoen aan de wedstrijd

Vorig jaar won Mehrsa (zie openingsfoto) van Hotel Innside by Mélia de titel. Aan wie moet zij het stokje overdragen? Je kunt collega's, bekenden of jezelf nomineren tot 16 November  via de onderstaande button.

Schrijf je hier in!

Uit de inschrijvingen komt een 'long list' van alle genomineerden. Van 18 November tot 9 december wordt de stembus geopend en kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriet. De genomineerden zullen in deze periode tevens zichzelf presenteren aan de vakjury. Na aanleiding hiervan zal er een top 3 bekend zijn en kan de vakjury zich opmaken voor de werklocaties van de top 3. Op 7 Januari tijdens het jaargala van de AF&BM zal de winnaar bekend gemaakt worden. Naast eeuwige roem, een mooie trofee, media-aandacht zal er ook een culinaire prijs worden aangeboden aan de winnaar.

Oordeel van de jury 

De jury bestaat uit Maarten Wessels (Wessels Trainingen), Maaike de Reuver (Food Inspiration Magazine), Iris Kranenburg (Entree Magazine), Paul Sprakel (Hospitality Management), Demian van der Reijden (Misset Horeca). De jury zal dit jaar in twee verschillende rondes hun professionele oordeel kunnen geven over de verschillende kandidaten. Hierna zullen zij na aanleiding van de juryvisit een winnaar kiezen die de F&B professional of the year titel meer dan verdiend.

Over de AF&BM

Al 30 jaar is de AF&BM (Association of Food & Beverage Management) hét netwerk om professionals in het kader van Food & Beverage management verder te ontwikkelen en te inspireren. De AF&BM organiseert inspirerende bijeenkomsten en evenementen op bijzondere locaties door het gehele land. De vereniging telt ruim honderd leden, twintig partners en diverse netwerkpartners. Jaarlijks organiseren ze vijf themabijeenkomsten met netwerkborrels, een Social event, een partnerdag en het jaargala met de verkiezing van de F&B Professional of the Year.

Artikel delen