Wil je nieuwe gasten? Zet jouw restaurant gratis op platform Amuse

Advertorial - Amuse - Header

Wil je nieuwe gasten? Zet jouw restaurant gratis op platform Amuse

Amuse is een online platform en app waarmee gasten snel en eenvoudig nieuwe horecazaken kunnen ontdekken en reserveren. Eenmaal binnen kunnen ze via het platform bestellen en afrekenen. En fijn: het is gratis voor horecaondernemers. Medeoprichter Remco van Buren: “Gasten ervaren een betere service en de omzet gaat omhoog.”

Met het platform of de app Amuse kunnen gasten zoeken naar een restaurant dat bij hen past. Zo kunnen gebruikers op Amuse zoeken naar horecalocaties op bijvoorbeeld zoekopdrachten als restaurantnaam, soort keuken, terras en zelfs naar het gerecht waar ze zin in hebben. Vervolgens kunnen ze de menukaart bekijken, direct zien of er een tafeltje vrij is en reserveren. Ook kunnen ze met de smartphone in de zaak bestellen en afrekenen.

Van zoeken tot betalen


Zoeken, reserveren, bestellen en betalen, het kan allemaal met het horeca zoek&vind-platform Amuse. Het platform is speciaal ontwikkeld om gasten de optimale horecabeleving te geven. Medeoprichter Remco van Buren licht toe: “Als uitgangspunt voor de ontwikkeling hebben we – samen met horecazaken – de ‘klantreis’ gedigitaliseerd. Zodat gasten zelf eenvoudig hun horecabezoek naar eigen wens kunnen finetunen."  


Horecazaken ontdekken

Als horeca zoek&vind-platform zorgt Amuse dat gasten nieuwe horecazaken ontdekken die écht bij ze aansluiten. En als de gasten eenmaal binnen zijn, leidt Amuse ze vanzelf door de avond heen. Via de app wordt eerst gevraagd of ze iets willen drinken en daarna wordt de menukaart getoond.

Vanaf de telefoon kan men vervolgens bestellingen plaatsen. Bij elke bestelling wordt teruggekoppeld wat de status is. Zijn er toch vragen, dan kan men met één druk op de knop de ober roepen. Wil men afrekenen, dan kan dat contant, met pin of via iDeal, al naar gelang de mogelijkheden die de horecazaak zelf wil aanbieden.

Lees verder onder de foto's

Amuse 2 Soft launch Amuse 1juni Insta


Eenvoudig instellen

“Natuurlijk zitten er veel crosssell en upsell-mogelijkheden in Amuse om de gemiddelde tafelbesteding te maximaliseren”, licht Van Buren toe. We hebben het zo ingericht dat horecaondernemers ook andere toepassingen per wijk of per tafel kunnen aanbieden. Wil je bijvoorbeeld dat gasten die binnen zitten de hele avond op rekening kunnen bestellen maar gasten op het terras eerst laten betalen voordat je gaat uitserveren? Dan kun je dat eenvoudig instellen.”

Omzet gaat omhoog

Het gebruik van Amuse is eenvoudig. Van Buren: “Je hoeft alleen nog maar te zorgen voor mooie foto’s, aantrekkelijke beschrijvingen van je gerechten en bijvoorbeeld allergeneninformatie. Verder: bedenk goede cross- en upsell-mogelijkheden. En zorg dat je personeel goed getraind wordt om het gebruik van Amuse bij de gasten onder de aandacht te brengen. Je zult merken dat ze een betere service ervaren en de omzet omhoog gaat.” Wil je gasten ook thuis laten genieten van jouw gerechten? Je kunt Amuse ook voor afhaal- en bezorgbestellingen gebruiken. Amuse is voor alle horecazaken gratis te gebruiken. aanmelden.amuse-menu.nl

Artikel delen