Winst van je maaltijdbezorging verhogen? Kies voor één online beheer

Deliverect: verhoog de winst van je maaltijdbezorging

Winst van je maaltijdbezorging verhogen? Kies voor één online beheer

Bezorgapps zijn razendpopulair. Steeds meer ondernemers zien kansen om eten te bezorgen en stappen over op één of meerdere bezorgplatforms. Maar deze brengen ook nieuwe uitdagingen met zich mee, want hoe zorg je voor een snelle levertijd en goede kwaliteit van het eten? Het antwoord op die vraag is om alle maaltijdbezorgingen onder te brengen in één online beheer. Deliverect zet drie voordelen op een rij.

De uitdagingen van bezorgapps

Voor de pandemie brachten veel restaurants hun technische stacks onder in één kassasysteem. Toen zij tijdens de pandemie moesten sluiten, was er meer vraag naar maaltijdbezorgingen en restaurants stapten over op meerdere bezorgplatforms. Vaak zorgden deze voor chaos en verwarring bij het personeel. Bestellingen werden niet goed verwerkt, de levertijd vertraagde en de kwaliteit van het eten verslechterde. Het online beheer van Deliverect verkleint de kans op deze problemen. 

*Tekst gaat verder onder de foto.

Deliverect-systeem-op-tablet

Voordelen van één online beheer

1. Handmatig bestellingen invoeren is verleden tijd

Door je maaltijden onder te brengen in een online beheer hoef je niet meer handmatig bestellingen in te voeren. Hierdoor verloopt de bestelstroom soepeler en verminder je de werkdruk van het personeel. De integratieoplossing van Deliverect stuurt bestellingen van klanten direct door naar de kassa en de keuken. Hierdoor verklein je de kans op fouten en verzamel je tegelijkertijd alle belangrijke gegevens.

2. Menu’s en maaltijden beheer je eenvoudig

Veel restaurants maken gebruik van meer dan één bezorgplatform. Ze gebruiken Thuisbezorgd, Uber Eats, Deliveroo, een eigen platform en ga zo maar door. Het beheren van je producten is daardoor verwarrend voor jou en ook je klanten raken het overzicht kwijt. Met de technologie van Deliverect voorkom je problemen, omdat deze technologie alle maaltijden van het kassasysteem naar de voorkant van het Deliverect-systeem stuurt. Op deze plek beheer en publiceer je de maaltijden gezamenlijk in één keer naar de bezorgplatforms. Handig!

3. Verzamel eenvoudig data om de winst te verhogen

Doordat je alle menu’s en maaltijden beheert op één plek behaal je meer winst. Je kunt namelijk op specifieke tijdstippen nieuwe prijzen invoeren en vrijgeven. In de Deliverect-omgeving kun je hiervan de resultaten en gegevens inzien. Zo weet jij direct of je meer of minder verkoopt met de nieuwe prijzen.

Door nu te investeren in een goed online beheer van je maaltijdbezorgingen, behaal je meer winst in de toekomst. Klanten bestellen namelijk eerder bij een restaurant dat goede kortingen geeft, een goede kwaliteit biedt en persoonlijke aanbiedingen doet. Deliverect monitort en analyseert de klantgegevens, waardoor jij beter kunt inspelen op de behoefte van je klanten.

Vergemakkelijk nu jouw bestelproces

Met Deliverect Online Ordering bereid je je voor op het aanboren van nieuw marktpotentieel. Benieuwd? Vraag een gratis demo aan via onderstaande button.

Vraag een demo aan

Artikel delen