Wouter Verkerk organiseert de Horeca Seizoen Kick-off op 8 april in Baarn

Wouter Verkerk

Wouter Verkerk organiseert de Horeca Seizoen Kick-off op 8 april in Baarn

Horeca Nederland zit volgens adviseur Wouter Verkerk in zwaar weer. Daarom brengt hij honderden horecaprofessionals samen om hen te inspireren, de krachten te bundelen en gezamenlijk het seizoen af te trappen. Wouter Verkerk organiseert de Horeca Seizoen Kick-off op 8 april in Theater de Speeldoos in Baarn.

Afwisselend programma

Tijdens een snel afwisselend programma gaat hij met verschillende gasten dieper in op vier belangrijke thema’s: Het Moment, wat, hoe en wie. De dag zal gevuld worden methodieken, materialen, trends, tips, werkwijzen, goed eten en drinken en nog veel meer. Alles om ervoor te zorgen dat de aanwezigen met talloze inzichten, nieuwe contacten, toepasbare tricks, handvatten voor henzelf én het team weer naar huis gaan.

Het programma begint met ‘Het Moment’. Binnen elke zaak is er een moment waarop gast en medewerker elkaar ontmoeten en er magie tot stand zou moeten komen. Tijdens ‘Het Moment’ besluit een gast meer of minder te gaan besteden, maar ook of hij wel of niet vaker terugkomt. Tijdens deze sessie wordt ingegaan op het belang van ‘Het Moment', hoe het gecreëerd wordt en vooral waarom het van belang is.

Wat, hoe en wie?

Vervolgens wordt er aandacht geschonken aan het thema ‘WAT’ en komen onder andere trends binnen de horeca aan bod en wordt het assortiment doorgenomen. Samen met partners van de show worden verschillende F&B-innovaties besproken; waaronder de verschuiving naar alcoholarm, de toenemende kosten en hoe vegetarisch aan terrein blijft winnen.

In het volgende gedeelte wordt de ‘HOE’ besproken. In dit onderdeel zal het belang van een goed concept centraal gesteld worden en uitgelegd hoe slimme en kleine tools ervoor zorgen dat de ondernemer continu blijft inspelen op de veranderende behoefte van de gast. Er zal verdieping worden geven om een dagelijkse bezetting na te streven, hoe er een concept in een concept kan worden opgezet en hoe een organisatie er aan de voor- en achterkant uitziet.

Het programma eindigt met ‘WIE’. Hierin worden de onderwerpen service, medewerkers, methodieken en leidinggeven behandeld. Daarin worden verschillende rollen binnen een organisatie toegelicht, wordt er besproken hoe je personeel werft en behoudt en zal maître Sergio vertellen hoe je de harten van gasten ècht weet te raken.

Extra informatie

• Datum: 8 april 2024

• Tijd: 10.30 - 15.15 uur 

Locatie: Theater de Speeldoos Baarn

Artikel delen