Onbemande foodshop Wundermart wil uitbreiden

Tags: hotel

Onbemande foodshop Wundermart wil uitbreiden

Het Amsterdamse bedrijf Wundermart levert en exploiteert onbemande foodshops in hotels, kantoren en ziekenhuizen: handig voor de huidige 1,5 metereconomie. Op dit moment zijn er dertig winkels en de oprichters willen doorgroeien naar honderd. Bekijk foto's van Wundermart onder dit bericht.

 

Het startpunt van Wundermart is het door kunstmatige intelligentie aangedreven techplatform wat er voor zorgt dat de onbemande shop draaiende wordt gehouden. De onbenande foodshop is 24/7 open, op basis van grab en pay & go. Gasten kunnen er onder andere een drankje, snack, broodje of lichte maaltijd krijgen en exploitenten hebben geen personele en operationele kosten. Bovendien is een onbemande shop de handige oplossing voor de huidige 1,5 metereconomie.
 

Over Wundermart

Wundermart is in 2016 opgericht door Patrick Dekker en Laurens de Kleine. Inmiddels zijn er foodmarkets bij onder andere Marriott, Accor Hotels, Hyatt, NH Hotels en Best Western hotels. Het gaat om dertig in totaal in Nederland en Duitsland. De oprichters willen doorgroeien naar honderd, ook in andere landen. Op dit moment is Wundermart bezig met het openen van haar eerste foodmarket in een kantorenpand.

Artikel delen