Zo haal je meer uit online bestellingen: van promoten tot je eigen website

Deliverect

Zo haal je meer uit online bestellingen: van promoten tot je eigen website

Of je nu een restaurant of een dark kitchen hebt, het is voor élk bedrijf belangrijk om controle te hebben over de klantervaring. Gaat er iets mis met de bezorging? Dan kan je daar vaak niks aan doen, want je bestellingen worden opgehaald door een externe partner. Hoe zorg je voor een betere klantervaring? En hoe maak je die verwachtingen waar?

Uit onderzoek blijkt dat tot 80% van de consumenten het restaurant de schuld geeft bij slechte ervaringen met de maaltijdbezorging. Wat kun je daar als horecaondernemer tegen doen? De online bestelintegratie van Deliverect is een nieuwe manier om de ervaring van de consument te optimaliseren. Of je nu op zoek bent naar een extra verkoopkanaal of je je eerste online webshop wil introduceren, Deliverect Online Ordering is daarin een uitkomst. Hiermee regel je zowel de maaltijd afhaling als bezorging, waarbij jouw klanten direct online kunnen bestellen en betalen.

Met Deliverect Online Ordering kan je:

 • Grip houden op de klantenervaring.
  Dit is cruciaal voor een duurzame en geslaagde, maar bovenal goede relatie met je klanten.

 • De winstgevendheid van je horecazaak verbeteren.

  Een extra kanaal om omzet te genereren - en dat ook nog eens op een eenvoudige en praktische manier.

 • Kosten besparen en rendabeler werken (lagere commissie, geen vaste kosten/SaaS-fee; alleen betalen voor orders die je krijgt).
  Met Deliverect Online Ordering betaal je slechts 3,8% bestelkosten, via de integratie met Deliverect Pay! Dat betekent meer winst en lagere operationele kosten.

 • Eenvoudig menu's, kortingen, betalingen, en bestellingen beheren.
  Beheer, update en perfectioneer je menu en alle andere belangrijke aspecten van de online bestellingen en dat vanuit één systeem: eenvoudig, efficiënt en intelligent.
  Wil je direct-to-consumer bezorging aanbieden vanuit jouw website? Met Deliverect Dispatch neem je de controle over de bezorgervaring en bespaar je de tijd die normaal gaat naar het managen van je rijders.

 • Zet in 5 minuten een bestelpagina op die precies past bij jouw huisstijl.
  Deliverect biedt een praktisch en gebruiksvriendelijk alternatief om alles in een mum van tijd soepel draaiend te hebben. Je klanten zullen er dol op zijn.

 • Sta dichter bij je klanten.
  Krijg ongecompliceerd toegang tot jouw klantgegevens en gebruik deze om klanten meer te betrekken en zo meer traffic naar jouw website te genereren.

Zo behaal je met jouw bestelwebsite nog meer omzet

 • Stuur trouwe klanten speciale promoties. Geef kortingen of bied de beste aanbiedingen (en prijzen) alleen op de webshop aan. En zorg er natuurlijk voor dat iedereen ervan af weet (bv. 10% korting).

 • Creëer gerichte advertenties voor consumenten die lijken op klanten die je al hebt, op basis van de data die je verzameld hebt (look-alike).

 • Nieuwe gerechten op je kaart? Houd je klanten op de hoogte van een nieuw menu, leuke acties of eventuele nieuwe vestigingen.
 • Bied een gratis dessert of snack aan bij elke bestelling op jouw online bestelwebsite.
 • Reken lagere bezorgkosten voor bestellingen via jouw online bestelwebsite.

Pizza Beppe x Deliverect

Pizza Beppe gelooft in authentieke, heerlijke Napolitaanse pizza... zowel voor gasten in het restaurant als de klant thuis. "Wij zagen in het verleden dat het snel chaos wordt als je werkt met verschillende delivery-platformen," zegt Laurens Leeuwis, mede-oprichter en mede-eigenaar van Pizza Beppe. "Dus we hebben naar een oplossing gekeken en kwamen zo al heel snel bij Deliverect terecht."


"We hebben samen met Deliverect de hele online omgeving opgezet," vervolgt Laurens. "We wilden dat onze online klant hetzelfde gevoel krijgt, en hetzelfde serviceniveau, als in het restaurant. Deliverect heeft ons geholpen om die twee werelden zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen."

"We hebben de hele workflow geautomatiseerd samen met Deliverect. Dat betekent dat als iemand thuis vandaag een pizza margherita bestelt en hij drukt op de knop, er bij onze pizzabakker een bon geprint wordt met de bestelling en de tijd waarop de pizza klaar moet zijn. Eigenlijk zit daar helemaal niets meer tussen, en dat werkt voor ons heel prettig!" 

Bekijk hier de online omgeving van Pizza Beppe

Je bestelproces zelf regelen?

Met Deliverect Online Ordering bereid je je voor op het aanboren van nieuw marktpotentieel. Benieuwd? Vraag een gratis demo aan via onderstaande button.

Vraag een gratis demo aan

Artikel delen