4x zo verwelkom je je gasten met een sfeervolle tafel tijdens de feestdagen

Duni

4x zo verwelkom je je gasten met een sfeervolle tafel tijdens de feestdagen

Waarschijnlijk spendeer je als ondernemer veel tijd aan de feestelijke aankleding van je restaurant met diverse (kerst)ornamenten en heb je passende seizoensgerechten op je menukaart staan. Dan is het toch logisch om deze ambiance door te trekken in je zaak en waar kan dat beter dan op de tafels? Duni geeft vier manieren om je tafels feestelijk aan te kleden.

Sfeer aan tafel

Tijdens de komende feestperiode zitten je gasten beduidend langer aan tafel en dat is dus bij uitstek de plek om de gepaste sfeer te creëren. Hiervoor hoef je echt geen drastische veranderingen aan te brengen: een simpele aanpassing van de tafelaankleding doet wonderen! Met deze vier stijlen maak je je restaurant klaar voor kerst. 

1. Traditioneel

Omarm de klassiekers door tijdens de feestdagen te kiezen voor een vertrouwd, traditioneel kerstdecor om uw gasten een gezellige sfeer te bieden tijdens de lunch of het diner.

Ga bijvoorbeeld voor de Star Shine Cream collectie van Duni Benelux. De neutrale crèmekleur van de servetten, placemats, tafellakens en tafellopers van deze collectie zorgt voor een luxe uitstraling. Gebruik subtiel gekleurde accessoires in wit, grijs en goud om de look af te maken.

DUNI
Traditioneel kerstdecor - Star Shine Cream

2. Hedendaags

Ga voor een strak, modern seizoen dessin dat je gasten zeker zullen waarderen. Hierbij geldt: less is more. Moderne tafelaankleding ademt luxe, rust en jeugdigheid uit. Daarnaast is een moderne setting ook ideaal voor  de perfecte Instagram-achtergrond.

De servetten en tafellakens uit de collectie Gilded Star Green geven een diep, levendig en vorstelijk gevoel aan tafel. De uitgesproken kleur smaragdgroen zal de aandacht trekken. De combinatie van het smaragdgroen met gouden geometrische detaillering en kleurrijke gerechten op het bord zorgen voor een fris én feestelijke tafel.

DUNI Hedendaags DUNI Hedendaags


Hedendaags kerstdecor - Gilded Star Green

3. Natuurlijk

Laat je inspireren door de natuur en gebruik natuurlijke kleuren, motieven en elementen voor een bijzondere kerstlook op tafel. Creëer bijvoorbeeld warmte en een serene rust met aardetinten.

De Scandinavische stijl Natural Charm  zorgt meteen voor warmte en rust aan tafel. Combineer neutrale tinten met natuurlijke materialen en strakke lijnen voor een echte Scandinavische smaak.

Bekijk hier meer inspiratie voor de feestdagen

Duni Natuurlijk
Natuurlijk kerstdecor - Natural Charm

4. Feestelijk

Schakel makkelijk tussen Kerstmis en Nieuwjaar met ons feestassortiment voor opvallende tafelaankleding om dat extra vleugje luxe en flair toe te voegen aan je tafels.

Met de tafelaankleding uit de collectie Golden Stardust White geef je je restauranttafels een feestelijke flair. Ga voor chique door de gouden details te accentueren of ga voor meer modern door zilver en andere metalen accessoires toe te voegen.

DUNI DUNI


Feestelijk kerstdecor - Golden Stardust White

Bekijk hier de Herfst/Winter 2022 catalogus

Laat het stralen!

Creëer de perfecte sfeer met het brede assortiment Led verlichting en bijpassende accessoires van Duni Benelux. Ontdek het meermaals bekroonde Laponian-concept. Of bekijk hier het ruime assortiment aan feestelijke servetten, tafelkleden en lopers voor de komende feestperiode.

Meer weten?

Mail Duni Benelux voor een bezoek op locatie of contacteer hen voor meer informatie via de onderstaande button.

Neem hier contact op!

Artikel delen