Advertorial
Foto De Salsa cajun sauce van Verstegen

Ontvang een gratis toolkit van Verstegen!

Verstegen helpt horecaondernemers graag bij de opstart na de uitbraak van Covid-19! Daarom biedt Verstegen de komende drie maanden een gratis toolkit aan. Hierin vind je een product uit de sauzencollectie van Verstegen en zes recepten die je met de saus kunt maken.
 

De actie loopt drie maanden en iedere maand zit er een andere saus in de toolkit. In juli was dat de Asian black pepper sauce, nu in augustus de Salsa cajun sauce en in september de Asian bun & bbq sauce. Daarnaast zitten er in de toolkit zes seizoensgebonden recepten die je met de saus kunt maken. Deze gerechten zijn delivery proof en behoeven relatief weinig handelingen. Ze leveren bovendien een hoog rendement op  Wel zo fijn in deze tijd! Uiteindelijk zal het menu jou dus een hoog rendement opleveren waarbij Verstegen een handige kostprijscalculatie biedt. 

Gratis toolkit aanvragen

Ben jij een horecaondernemer die deze gratis toolkit goed kan gebruiken? Vanaf nu kun jij de gratis toolkit bestellen via de website van Verstegen. Ook in augustus en september kun je de toolkit bestellen, maar dan met een andere saus. Voor meer inspiratie of vragen over onze producten, neem dan contact met ons op.

Nieuwe sauzen

De drie sauzen uit de toolkit zijn allemaal nieuw. Verstegen heeft goed gekeken naar de bestaande toppers, daar nieuwe sauzen aan toegevoegd en alles ondergebracht in drie herkenbare lijnen: Classic, Connoisseur en Guilt Free. Ze bevatten heerlijke sauzen voor in iedere keuken, gemaakt van de allerbeste ingrediënten. Waar saus vroeger nog een bijproduct was, wordt het een steeds belangrijker onderdeel van verschillende gerechten. Het kan bovendien net dat onderscheidend vermogen bieden.

Veel succes met de opstart van jouw horeca-zaak! Samen staan we sterk!

Reacties

afbeelding van André Boonstra

Als consument zou ik best kennis willen maken met de Toolkit .
IK ben ruim 50 jaar werkzaam geweest als kok en nu ben ik met pensioen , maar met koken heb ik nog veel te doen .
Dit gebeurd nu allemaal in de prive zweer voor familie en vrienden .
Ook daarin spelen de Verstegen producten een rol .
Mijn adres gegevens zijn , A.Boonstra
Thorbeckestraat 14
Veenoord - Drenthe.
In afwachting en zie de Toolkit graag tegemoet,
met vriendelijke groet ,
André Boonstra

Reactie toevoegen