Aan Tafel helpt horeca met afhalen & bezorgen

Aan Tafel helpt horeca met afhalen & bezorgen

Om horecabedrijven te ondersteunen met het opstarten van een afhaal- en bezorgservice, werkt horecagroothandel VHC Jongens BV in Oostzaan aan een nieuw initiatief: ‘Aan Tafel’.

 

Chefs Rik van Diepen (VHC Jongens BV) en Maarten Hogeveen (JustHoreca) bieden de horeca komende weken inspiratie voor lekkere en betaalbare maaltijden. Alle ingrediënten lenen zich perfect voor afhalen en bezorging, zodat restaurants de topkwaliteit ook op het bord bij de gast thuis kunnen garanderen.

Gerechten en richtlijnen

De voor-, hoofd- en nagerechten worden gepresenteerd op een speciaal ingerichte ‘Aan Tafel’-pagina op www.vhcjongensbv.nl. Elke week worden hier nieuwe gerechten toegevoegd. Tevens heeft de Zaanse groothandel een handleiding beschikbaar gesteld met richtlijnen voor het opstarten van een succesvolle afhaal- en bezorgservice.

 

Advies naar horecabedrijven hard nodig

Rik van Diepen over het nieuwe initiatief: “Wij merken dat veel horecabedrijven moeite hebben met het opzetten en onderhouden van het juiste afhaal- en bezorgconcept, terwijl dit horecabedrijven in deze tijd omzetmogelijkheden kan bieden. Wij vinden het dan ook belangrijk dat wij vanuit VHC Jongens BV de nodige support en begeleiding aan de ondernemers bieden”.

Vooruit denken

 

Van Diepen is overtuigd van het belang van een afhaal- en bezorgservice om het hoofd boven water te kunnen houden als horecaonderneming. Niet alleen nu, maar ook na de coronacrisis. Van Diepen roept daarom op om vooruit te denken als ondernemer. “Take-away en delivery zullen ook na de opening van de horeca een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering van een onderneming blijven”, aldus de chef-kok. Daarnaast is een e-mailadres beschikbaar gesteld voor online support. Hier kunnen ondernemers terecht met hun vragen omtrent het opzetten van een afhaal- en bezorgservice.

 

Tags: 
Artikel delen