Jeu-de-boules-baan voor Marriott Airport
Branchenieuws
Foto LVF Photography

Jeu-de-boules-baan voor Marriott Airport

De populariteit van jeu-de-boules neemt toe en het compleet gerenoveerde Courtyard by Marriott Amsterdam Airport speelt daar op in. Het bestaande complex in Hoofddorp is met 6000m2 uitgebreid en gemoderniseerd, mét een jeu-de-boules-baan in de tuin van het hotel. Hiermee komt het Courtyard zowel tegemoet aan de behoefte van zakelijke relaties voor alternatieve vergaderplekken en bedrijfsuitjes, als aan die van particulieren ten aanzien van een dagje uit.

Martijn Beekhuis, General Manager Courtyard by Marriott Amsterdam Airport : "Jeu-de-boules is hip. Waar het vroeger vooral gespeeld werd op de camping en op het gazon van het bejaardentehuis, springen jeu-de-boules-banen en –bars anno 2019 als paddenstoelen uit de grond. Jong en oud verzamelen zich met veel plezier rond het jeu-de-boules-veld voor allerhande toernooitjes en eigentijdse concepten. Zo is ‘boules, beers & bites’ al bijna niet meer weg te denken uit het stadsbeeld."    

Zakelijk én particulier  
Hij vervolgt: “De plannen voor een jeu-de-boules-baan lagen al enige tijd op de plank. De uitbreiding van het hotel gold als een mooi moment om ook onze tuin een opfrisbeurt te geven en drie jeu-de-boules-banen te realiseren. Het is mooi dat we nu in Hoofddorp een jeu-de-boules-baan hebben, net als in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ons hotel is door zijn ligging vlakbij Schiphol vooral interessant voor zakelijke evenementen, en met de toevoeging van de jeu-de-boules-baan bieden we onze gasten een activiteit als breakout of afsluiting van de dag. Ook zijn we een stuk interessanter voor particulieren die bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum te vieren hebben. Ik ben ervan overtuigd dat dit niet alleen een hele leuke, maar zeker ook lucratieve toevoeging zal zijn aan het nieuwe complex."   

Over Claus Park Collection 
Het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport is onderdeel van Claus Park Collection. In een combinatie van; een viersterren hotel, Claus en Papa’s Beach House biedt Claus Park Collection vele mogelijkheden voor meerdaagse zakelijke events, meetings en congressen. De uitbreiding van het hotel sluit perfect aan op de andere grote veranderingen die de afgelopen jaren zijn doorgevoerd in het hotel, Claus en Papa's Beach House.

Reacties

Reactie toevoegen