Horecava-app helemaal vernieuwd

Horecava-app helemaal vernieuwd

De gratis Horecava-app is dit jaar helemaal vernieuwd. Bezoekers kunnen nu nog beter de weg vinden op de beursvloer en routes maken die passen bij hun persoonlijke interesses. Ideaal, want de beurs is groter dan ooit!

Een interessante vernieuwing is de matchmaking tool GRIP. Hiermee kunt u nieuwe potentiële klanten en/of andere interessante contacten op een gebruiksvriendelijke manier ontmoeten en kunt u met elkaar chatten. Zo kunnen de matches goed voorbereid in gesprek gaan. Door gebruik van slimme technologie worden bovendien aanbevelingen gedaan voor potentiële matches, aan de hand van uw profiel. Dit geldt voor bezoekers die een exposant willen ontmoeten, maar ook voor exposanten die op zoek willen gaan naar bezoekers. 

Volledige beursgids
Daarnaast kunnen gebruikers hun favoriete producten, workshops en activiteiten selecteren en opslaan op één centrale plaats. Kortom: een volledige beursgids op uw mobiel. Luuk Scholte van de Horecava: “Met de komst van onze nieuwe en verbeterde app bieden we exposanten en bezoekers de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen. In de app vind je de nieuwste producten van en informatie over onze exposanten waardoor we de ontmoeting tussen de bezoeker en exposant nog beter kunnen faciliteren.”  

Mediacafé
Ook nieuw is dit jaar het Mediacafé, waar u verschillende bedrijven vindt zoals TIPPR, HorecaNederland.TV en Entree Magazine. Zij maken elk op hun eigen manier vanaf de beursvloer nieuws. Vindt u dat uw product of dienst aandacht verdient, wilt u advies óf iets lekkers van Baker’s Dough? Kom dan zeker even langs! Lees hier meer info erover.

Tags: 
Artikel delen