De herfst komt eraan! Zo creëer je binnen de perfecte setting

De herfst komt eraan! Zo creëer je binnen de perfecte setting

Het lijkt nog ver weg, maar dat is het zeker niet. Eind deze maand is het herfst. De tijd waarin het vroeger donker is en gasten hun terrastafel omwisselen voor een plek binnen. Slim om nu alvast na te denken over de sfeer die je wilt creëren in jouw horecazaak.

De perfecte setting voor de herfstmaanden

Na de zonnige maanden en de vele uren die gasten op het terras besteedden, is nu het seizoen aangebroken van knus binnen zitten. Duni geeft twee tips om dit seizoen je horecazaak eenvoudig onder te dompelen in sfeer. Geef het seizoen bijvoorbeeld kleur met de warme herfsttinten en -patronen van de herfstcollectie van Duni. En denk ook aan de verlichting, want goede verlichting zorgt voor sfeer.

1. Herfstmotieven en milieuvriendelijke concepten

Met de op de herfst geïnspireerde botanische motieven en kleuren van de herfstcollectie van Duni creëer je een warme sfeer binnen. Naast een aantal bestsellers van vorig jaar, introduceert Duni ook twee nieuwe dessins: Fall Beauty en Soft Nature.

Daarnaast biedt een goed gedekte tafel extra omzetkansen. Hoe je dat doet? Onderscheid je van andere horecazaken en pak uit! De najaarscollectie van Duni zit vol praktische, milieuvriendelijke en tijdbesparende concepten. Hiermee verwen je niet alleen je gasten, maar creëer je ook de juiste setting en sfeer aan tafel. Benieuwd hoe dit voor jouw horecazaak eruit kan zien? Neem contact op met Duni.

Entree-Duni-Herfstcollectie-2022-1 Entree-Duni-Herfstcollectie-2022-4


Warme verlichting tijdens koude avonden

Buiten is het koud: des te belangrijker dat het binnen warm en knus is. Met de juiste verlichting in je horecazaak zorg je voor een warme sfeer, waardoor je gast net wat langer blijft zitten. De ledconcepten van Duni zijn veelzijdig, kostenbesparend, energiezuinig én veilig. Velen denken bij led verlichting misschien aan fel, wit licht. Maar led is meer dan dat. Veel meer. Het nieuwe Laponian-concept van Duni zorgt voor een gemoedelijke sfeer met LED’s die van kleur kunnen veranderen. Het Laponian-concept is bekroond met een Reddot Award en bestaat naast LED’s ook uit bijpassende houders, waarmee je de tafelsetting compleet maakt.

Entree-Duni-Herfstcollectie-2022-2
De ledconcepten van Duni

Meer sfeer in je horecazaak

Wil je meer weten over de concepten van Duni of gratis advies krijgen? Duni staat voor je klaar! Neem contact op via het telefoonnummer 076/5432344 of stuur een mail naar marketing.benelux@duni.com.

Artikel delen