Horecavakbeurs BBB Maastricht: ontvang gratis tickets 7 t/m 9 okt 2024

Horecavakbeurs BBB Maastricht

Horecavakbeurs BBB Maastricht: ontvang gratis tickets 7 t/m 9 okt 2024

Van 7 tot en met 9 oktober vindt de jaarlijkse horecavakbeurs BBB Maastricht weer plaats. Een event dat steeds internationaler en kwalitatief sterker wordt, zegt beursmanager Silvie Slachter. En daar sluit de koppeling met de Michelinuitreiking perfect bij aan. Wil jij hier bij zijn? Vraag dan nu gratis tickets aan!

Ontvang gratis tickets

Momenteel draait er een internationale campagne voor de horecavakbeurs BBB Maastricht aan de hand van een videoreeks met topchef Hans van Wolde (Brut172**, Reijmerstok). De flamboyante chef en ondernemer geeft, met een knipoog, zijn mening over de belangrijkste thema’s die op de beurs te vinden zijn: netwerken, trends, fine dining, ondernemen anno 2024 en de kracht van grensoverschrijdend ondernemen (Nederland en België).

“Hans is Hans”, zegt beursmanager Silvie Slachter. “You love him or hate him. Hij is de ambassadeur en het uithangbord van de BBB en de regio. Het zijn leuke interactieve video’s waarin we duidelijk maken waar de beurs voor staat. Hans is maandag 7 oktober uiteraard aanwezig bij de Michelinuitreiking. Hij is ’s avonds ook een van de chefs die kookt op het Michelingala.”

*De tekst loopt door onder het grijze kader.

Michelinuitreiking

Maandag 7 oktober vindt de Michelinuitreiking om 11.00 uur plaats in het MECC in Maastricht. De uitreiking is tegelijkertijd met de BBB, vertelt Slachter. “Normaliter mogen chefs met een +1 naar de uitreiking, maar wij nodigen het hele team uit. Zonder team heeft de chef geen sterren. Zij kunnen op de beurs in een green room de uitreiking meekijken. Daarna komen alle chefs ook onze kant op, zo maken wij de koppeling van Michelin met onze beurs. Iedere standhouder heeft hier profijt van. Het wordt maandag met de benen buiten hangen.”

Internationaal

Met de Michelinuitreiking (zie kader) is gelijk de grootste trekpleister van de beurs genoemd. De uitreiking sluit mooi aan bij het concept Folie Culinaire, zegt Slachter. Sinds haar aantreden, vier jaar geleden, is deze fine dining-hotspot voor midden- en hoogsegment flink gegroeid, tot meer dan de helft van de hal.

“Ook richten we ons meer op de Belgen”, zegt de beursmanager. “20% van de bezoekers is nu Belg."We zitten op vijf minuten fietsen van de grens, het is raar dat er zo weinig gebruik wordt gemaakt van elkaars kennis en kunde. Ons doel is de kwaliteit van de beurs en van alle bezoekers omhoog te halen, zodat iedere horecamedewerker bij ons kan vinden wat-ie zoekt.”

Artikel delen