Betere hygiëne in de horeca: een betere ervaring voor gasten en personeel

Essity Tork Hygiëne

Betere hygiëne in de horeca: een betere ervaring voor gasten en personeel

Een hoog niveau van hygiëne is van cruciaal belang, zeker in de horeca. De nieuwe hygiënenorm legt steeds hogere verantwoordelijkheden en verwachtingen op, wat resulteert in een toegenomen werkdruk binnen bedrijven. Tork, onderdeel van het internationale hygiëne- en gezondheidsbedrijf Essity, biedt slimme hygiëne-oplossingen die het horecaondernemers makkelijker maken en voor betere bedrijfsprestaties zorgen.

Nieuwe hygiënenorm

Het soepel laten verlopen van bedrijfsprocessen en tegelijkertijd een probleemloze ervaring bieden aan gasten, personeel en bezoekers is een voortdurende uitdaging voor veel bedrijven. Vooruitdenken op het gebied van hygiëne is van cruciaal belang, zeker omdat mensen in hun dagelijks leven weloverwogen keuzes maken op basis van de hygiëne in hun omgeving, of dat nu op kantoor of tijdens een diner in een restaurant is. Dankzij de nieuwe hygiënenorm wordt de behoefte aan de juiste oplossingen steeds groter.

Tork Clean Care-programma

Tork biedt een breed scala aan slimme oplossingen om hygiëne op de werkplek voor u te laten werken, zodat er meer tijd over is voor andere belangrijke zaken. Een effectieve tool om dit te bereiken is het Tork Clean Care™ programma. Dit programma biedt een breed scala aan trainingen en innovatieve benaderingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de horecasector. Met dit programma kunt u onder meer personeel trainen en processen rond hygiëne standaardiseren, om zo de hygiënenormen te verbeteren. Met Tork als ervaren hygiënepartner kunt u deze nieuwe uitdagingen succesvol aangaan.

Tork Vision Schoonmaken

Met slimme digitale oplossingen biedt Tork de handvatten om de uitdagingen op het gebied van hygiëne aan te gaan en successen te realiseren. Tork Vision Schoonmaken, datagestuurd schoonmaken, verbetert schoonmaakkwaliteit, ondersteunt hoge hygiënenormen en optimaliseert schoonmaakwerkzaamheden, waardoor uw bedrijf een schonere omgeving creëert en de bedrijfsprestaties verbetert.

*Tekst gaat verder onder het grijze kader

Over Essity

Als onderdeel van het internationale hygiëne- en gezondheidsbedrijf Essity, streeft Tork naar duurzaamheid als een integraal onderdeel van haar strategie. Dit wordt bereikt door middel van slimme hygiëne-oplossingen, zoals het Tork Clean Care programma en Tork Vision Schoonmaken, waardoor bedrijven hun impact op het milieu verminderen en hun bedrijfsprestaties optimaliseren. Essity wordt erkend als een van 's werelds meest duurzame bedrijven, waarbij de duurzaamheidsfocus doordringt in alle bedrijfsprocessen van Tork; zo wordt afval verminderd en een circulaire maatschappij bevorderd. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over Tork.

Klik hier voor meer informatie!

Betrouwbare hygiënepartner

In het licht van deze uitdagingen is een betrouwbare hygiënepartner onmisbaar geworden. Het is immers bewezen dat een hoog hygiëneniveau cruciaal is voor het welzijn van mensen, bedrijven en de samenleving als geheel. De slimme hygiëne-oplossingen van Tork bieden diverse handvatten om de hygiëne binnen uw organisatie te verbeteren. Ze helpen klachten te voorkomen, besparen tijd en optimaliseren de algehele hygiëne, wat uiteindelijk leidt tot betere bedrijfsprestaties.

Artikel delen