Inschrijving voor de Horecava Innovation Award 2023 is geopend

Inschrijving voor de Horecava Innovation Award 2023 is geopend

De Horecava Innovation Award 2023 komt eraan en de inschrijving is nú geopend. Het is de uitgelezen kans voor ondernemers om hun briljante innovatie in te sturen en kans te maken op de felbegeerde jaarprijs. Heb jij dus een noviteit die het verschil maakt? Lees dan gauw verder en meld je aan!

Wat is de Horecava Innovation Award?

De Horecava Innovation Award is een onderscheiding voor innovatieve producten, diensten en concepten in de foodservice-branche. Hierdoor worden uitzonderlijke prestaties op het gebied van innovatie zichtbaar gemaakt en gestimuleerd. Jouw dienst, product of concept komt in aanmerking wanneer het is gelanceerd na 1 januari 2022.

Wie kan meedoen?

Iedereen kan meedoen: zowel exposanten als nietexposanten. Je kunt jezelf inschrijven tot en met 3 oktober voor één van de onderstaande categorieën:

 • Equipment & Services
  Hieronder vallen producten en systemen die het werk voor ondernemers en medewerkers makkelijker maken. Onder deze categorie vallen ook technieken die bijvoorbeeld apparatuur en horecaproducten verbeteren.
 • Food & Beverage
  Hieronder vallen alle voedingsmiddelen en dranken met nieuwe smaken en smaakcombinaties. De innovatie is vernieuwend in de markt en verrassend voor de gast.
 • Concepts, Interior & Design
  Hieronder vallen producten voor het interieur en exterieur. Ze verbeteren de uitstraling van bedrijven, zijn sfeer- en comfortverhogend of zorgen voor een hogere omzet. Denk aan producten als meubilair, verlichting, servies en decoratie.
 • Digital, Apps & Social Media
  Hieronder vallen mobiele en digitale toepassingen voor gasten, consumenten en ondernemers. Het product verbetert de kwaliteit en beleving en maakt ondernemen makkelijker.

Alle inzendingen maken kans op de Duurzaamheid Award Karel de Vos. Dit is een bijzondere trofee, waarbij de nadruk ligt op ‘zorg voor een betere wereld’.

Jury Horecava Innovation Award

De jury maakte een aantal veranderingen door. Zo is er afscheid genomen van de vorige voorzitter Hayk Simons. Hij draagt het stokje over aan de nieuwe juryvoorzitter Puck Wilbers (Managing Partner bij HTC Advies, Consumatics en Atir) die zijn brede ervaring en kennis meeneemt. Naast Wilbers zitten de juryleden Colin Westerwoudt (Managing Partner TIPPR) en Marissa Gubler (Product Manager Digital - Travel & Recovery bij KLM).

Tijdens de opening van Horecava 2023 op 9 januari in de RAI worden de winnaars bekendgemaakt.


Schrijf je hier in voor de Horecava Innovation Award

Artikel delen