Inschrijven Horecava Innovation Award kan t/m 17 oktober 2023

Horecava award uitreiking Amsterdam

Inschrijven Horecava Innovation Award kan t/m 17 oktober 2023

Wie een nieuw product of dienst heeft voor de foodservicebranche, en deze wil inschrijven voor de Horecava Innovation Award, kan dat doen tot en met 17 oktober 2023. De vier categorieën zijn: food & beverage, equipment services, concepts/interior design en digital/apps/social media. Daarnaast is er de Sustainability Award. De uitreiking vindt plaats tijdens de openingsdag van de Horecava op 8 januari 2024.

De Horecava heeft de vakprijs in het leven geroepen om uitzonderlijke prestaties op het gebied van innovatie zichtbaar te maken en innovatie in de foodservicebranche in Nederland te stimuleren. Iedereen kan mee doen aan de innovatieverkiezing, zowel exposanten als niet-exposanten. De verkiezing biedt zo een goed overzicht van belangrijke innovaties in de branche.

Aanmelden

Nieuwe producten, diensten of concepten kunnen worden aangemeld en de winnaars worden gepresenteerd tijdens de opening van Horecava 2024. Ieder jaar schrijven deelnemers zich in voor één van de vier categorieën van de Horecava Innovation Award en/of voor de Horecava Sustainability Award.

Schrijf je hier in!

Welke categorieën zijn er?

Food Beverage
Onder deze categorie vallen producten met nieuwe smaken, smaakcombinaties of toepassingen. Vernieuwend in de markt, verrassend voor de gast, bedrijfseconomisch interessant voor de ondernemer. Alle voedingsmiddelen (in alle staten van verwerking; van vers tot kant-en-klaar) en dranken. Ook food beverage producten uit streek en regio vallen binnen deze categorie.

Equipment Services
Onder deze categorie vallen producten of systemen die het werk voor ondernemers en medewerkers vergemakkelijken, verlichten, verminderen, bespoedigen of veraangenamen. Of technieken die zorgen voor betere kwaliteit van het horecaproduct, prestatieverhogende apparatuur, technologie (bijvoorbeeld robots), installaties en gereedschappen.

Concepts, Interior Design
Onder deze categorie vallen producten, voor zowel interieur en exterieur, die bijdragen aan een betere uitstraling van bedrijven, die voor gasten sfeer- en comfort-verhogend zijn, die voor beleving zorgen of die bijdragen aan hogere omzetten. Denk bijvoorbeeld aan meubilair stoffering, verlichting, servies, bestek glaswerk en decoraties.

Digital, Apps Social Media
Onder deze categorie vallen mobiele en digitale toepassingen voor gasten, consumenten en/of ondernemers binnen de horeca en foodservice industrie die de kwaliteit en beleving vergroten en/of het ondernemen makkelijker maken en/of het rendement verhogen.

*Tekst gaat verder onder de foto
Horecava award overall winnaar

Horecava Sustainability Award

Deze award gaat naar de innovatie die het meeste blijk geeft van een duurzame, toekomstgerichte visie. De innovatie geeft de sector een baanbrekende impuls, met een gezonde kans op rendement, geproduceerd met respect voor mens, dier en planeet. Een circulaire innovatie is een pré, een regeneratieve (= gericht op herstel van de natuur, jezelf en de ander) is een plus. Baanbrekende innovaties op het gebied van duurzaamheid kunnen zijn: vernieuwende en toekomstbestendige producten, diensten, technologieën en/of businessmodellen.

Deelnemers kunnen zich voor één van de vier categorieën van de Horecava Innovation Award óf de Horecava Sustainability Award aanmelden, maar voor beide kan ook.

Artikel delen