Sergio Herman opent restaurant in samenwerking met Hyatt

Entree Magazine Header - Sergio Herman en Hyatt Singapore openen restaurant

Sergio Herman opent restaurant in samenwerking met Hyatt

Sterrenchef Sergio Herman en Hyatt maakten afgelopen week bekend dat zij een restaurant openen in Grand Hyatt Singapore. Het zal in het tweede kwartaal van 2023 opengaan in de mezzanine van het vijfsterrenhotel. Voorheen zat hier het restaurant mezza9.

Foto: Lennert Madou

De samenwerking luidt een nieuwe visie in op de rol van eten en drinken in Grand Hyatt Singapore. Andreas Stalder, Senior Vice President Food & Beverage, vertelt: “Toen we Sergio in 2017 voor het eerst ontmoetten, herkenden we meteen dat we een gemeenschappelijke visie deelden om een dynamische, nieuwe stijl van gastvrijheid te smeden. Een die vandaag en in de toekomst beter aansluit op de behoefte van de gasten. De samenwerking werd voor het eerst aangewakkerd door chemie en wordt verder gevoed met wederzijdse bewondering en respect."

"De samenwerking werd voor het eerst aangewakkerd door chemie."

HERMAN OVER GRAND HYATT SINGAPORE

Herman: "Het planten van onze vlag in het hart van een dynamische stad als Singapore zal onze culinaire horizon verbreden. We zijn vastbesloten om dit tot een succes te maken en het te vestigen als een nieuwe klassieker."

Artikel delen