Sippien Baarsma ondanks succes: 'We doen het rustig aan met The Streetfood Club'

Sippien Baarsma in hotel De L'Europe
Tags: video

Sippien Baarsma ondanks succes: 'We doen het rustig aan met The Streetfood Club'

Sippien Baarsma won als één van de Utrechtse ondernemers de prijs van Horecaondernemer van het Jaar. Ondanks het succes van hun zaken, The Streetfood Club en Ruby Rose, vertelt Baarsma dat ze het rustig aan willen gaan doen in 2023. Met Vegitalian willen ze echter wel groeien én er zijn al plannen. 

Interview Sippien Baarsma

Baarsma geeft aan dat ze het de komende tijd rustig aan willen doen met een deel van de horecazaken. "Wij groeiden met een deel van de bedrijven, waar The Streetfood Club, Ruby Rose en Carmel Market onder vallen, zo hard dat we het nu even rustig aan willen doen. Na de roerige jaren en het personeelstekort willen we nu eerst consolideren. Daarnaast participeer ik in Vegitalian in Utrecht een daar willen we wel mee groeien." Benieuwd naar de plannen? Je hoort en leest het complete interview in onderstaande video!

 

CV Sippien Baarsma

Sippien Baarsma is mede-eigenaar van meerdere horecazaken die vooral in Utrecht gevestigd zitten. Onder andere:

  • Carmel Market in Utrecht
  • Vegitalian in Utrecht
  • WT Urban Kitchen in Utrecht
  • Botania in Utrecht
  • Ruby Rose in Utrecht
  • The Streetfood Club in Utrecht en Breda
Artikel delen