The Harbour Club Eindhoven dicht, VVGroep neemt locatie over

The Harbour Club Eindhoven gesloten

The Harbour Club Eindhoven dicht, VVGroep neemt locatie over

The Harbour Club in Eindhoven maakt in juli/augustus plaats voor een nieuw familierestaurant. VVGroep - bekend van horecaconcepten zoals Familierestaurant Charlie, The Nacho Bar in Tilburg en Roompot Vakantiepark Schaijk - kondigt de overname van het pand (de Karpendonkse Hoeve) in Eindhoven aan. Eigenaar van VVGroep is Charles Veerkamp. Volgens het Algemeen Dagblad is The Harbour Club inmiddels gesloten.

Foto's: Nico Alsemgeest (The Harbour Club Eindhoven)

Met de pandeigenaar - Jarno Goesten - heeft VVGroep een overeenkomst bereikt voor de overname van het huurcontract. Dit markeert een belangrijke stap in de groei en expansie van VVGroep in de regio Eindhoven.

De Karpendonkse Hoeve

De Karpendonkse Hoeve, gelegen aan de idyllische Karpendonkse Plas, zal een verbouwing ondergaan om het aan te passen naar het nieuwe concept dat VVGroep voor ogen heeft. Dit concept zal zich specifiek richten op families en beoogt aan te sluiten op de behoeften van de lokale gemeenschap in Eindhoven.

'Dit is een spannende uitbreiding voor onze groep'

"Dit is een spannende uitbreiding voor onze groep", licht Charles Veerkamp van VVGroep toe. "De Karpendonkse Hoeve biedt ons de perfecte locatie om een uniek familievriendelijk concept te introduceren in het hart van Eindhoven. We kijken ernaar uit om een nieuwe ontmoetingsplaats te creëren, waar families samen kunnen komen in een gastvrije en vertrouwde omgeving."

Renovatiewerkzaamheden

De renovatiewerkzaamheden zullen naar verwachting medio juli afgerond zijn. VVGroep is vastberaden om de Karpendonkse Hoeve om te toveren tot een unieke bestemming voor alle (lokale en regionale) gasten.

Het Algemeen Dagblad meldt dat er sinds zaterdag een briefje op de deur hangt van het pand: "'Beste gast, wegens omstandigheden zijn wij gesloten’. Gasten die de zaak proberen te bellen, krijgen via een bandje te horen dat de medewerkers ‘op dit moment te druk zijn met onze gasten’."

HarbourClub_Eindhoven_2022_NicoAlsemgeest_0194 HarbourClub_Eindhoven_2022_NicoAlsemgeest_0046
Artikel delen