The Avocado Show lanceert The Hologram App

The Avocado Show lanceert The Hologram App

The Avocado Show, het eerste avocado-restaurant ter wereld met drie vestigingen in Amsterdam, heeft een bijzondere gratis app ontwikkeld: The Hologram App. Hiermee krijgen fans van het restaurant het gevoel alsof ze in het populaire restaurant zitten én kunnen ze dat gevoel delen met vrienden.

 

Ron Simpson, mede-eigenaar van The Avocado Show: "Het is op dit moment niet mogelijk voor al onze vrienden uit de hele wereld om bij ons langs te komen. Daarom hebben we bij The Avocado Show iets bedacht waarmee wij naar hen kunnen gaan: The Hologram App."

Foto delen

Wat het precies is? "Het is een augmented reality app in samenwerking met FoodStory en Eat Me, waarmee je met een druk op de knop al onze Pretty Healthy Food gerechten op tafel, of elke andere oppervlakte, kunt zetten en een foto kunt maken met je iPhone, overal ter wereld. Je kunt al onze fotogenieke gerechten zien in 3D, meer informatie ontdekken over onze duurzame avocado's en gewoon fun hebben." De foto kun je direct delen op je Instagram en andere socials of via iMessage of Whatsapp, om je vrienden uit te nodigen, voor de gek te houden of te laten lachen met een creatieve twist."

 

Artikel delen