Trendpresentatie Iris Kranenburg: 9 januari 11.30 - 11.50 uur op de Horecava in TrendLAB (theater)

Iris Kranenburg

Trendpresentatie Iris Kranenburg: 9 januari 11.30 - 11.50 uur op de Horecava in TrendLAB (theater)

Iris Kranenburg, hoofdredacteur van horecaplatform Entree Magazine en juryvoorzitter van de Entree Awards, geeft horecaprofessionals op 9 januari een shot inspiratie voor 2023! Van 11.30 tot 11.50 uur kun je tijdens de Horecava de presentatie in het theater in het TrandLAB bezoeken. Welke horecatrends gaan we dit jaar zien? Welk fonkelnieuwe hotel wordt de nieuwste place to be? En welk restaurant gaat dit jaar hoge ogen gooien? Bezoekers van de presentatie krijgen bovendien het glossy magazine Trending Topics 2023 mee met alle trends en spetterende foto's.

Wat kun je verwachten?

Er staat in 2023 weer heel wat te gebeuren in de horeca. Een klein tipje van de sluier:

  • Retailmerken gaan de horeca in
    Steeds meer grote (retail)merken uit onder andere de mode-, food- of cosmeticabranche stappen de horeca in. Denk aan Rituals en Molteni&C, maar ook aan Tony Chocolonely en het spectaculaire meubelmerk RH in New York. Handig: ze creëren hiermee een 360 graden-beleving rondom hun merk.
  • Nieuwe generatie vakantieparken
    De wereld van vakantieparken is volop in beweging. Sterker nog, Nederland heeft te maken met een volgende generatie vakantieparken met oog voor nieuwe concepten en doelgroepen. Wat zijn de nieuwste vakantieparken van nu?
  • Architectonische hoogtepunten
    Wie een foto van de Valley ziet, zou zo maar kunnen denken dat het Dubai is, of New York. Maar nee, we zitten op de Amsterdamse Zuidas. Door velen gezien als dat grijze, saaie kantoorgebied met de vrijdagmiddagborrel als hoogtepunt. Maar precies dat moet met The Valley verleden tijd zijn. De drie in het oog springende torens zijn niet alleen een architectonisch hoogtepunt, maar ook een goed voorbeeld van een zogeheten mixed use-project: één plek waar wonen, werken, shoppen, sporten, eten en drinken worden gecombineerd. Eigenlijk een stad binnen een stad. Waarom is dat zo bijzonder? 

Op maandag 9 januari gaat Iris Kranenburg, namens Entree Magazine, van 11.30 tot 11.50 uur op het podium in Hal 1 langs déze en veel meer trends!

Trendpresentatie Iris Horecava 2023-3 Trendpresentatie Iris Horecava 2023-2
Artikel delen