Gratis inschrijven voor EquipHotel 2022 in Parijs

EquipHotel Innovation Awards

Gratis inschrijven voor EquipHotel 2022 in Parijs

Op 6 november opent de internationale B2B-beurs EquipHotel voor hotel- en restaurantprofessionals in Parijs de deuren. Een hoogtepunt van deze beurs, die loopt tot en met 10 november 2022, zijn de EquipHotel Innovation Awards. De jury heeft dit jaar 24 projecten van de in totaal 200 genomineerd. Deze projecten houden rekening met het milieu, menselijke relaties, welzijn op het werk en gasttevredenheid. De jury maakt op 9 november in hal 7 de negen winnaars bekend; één voor elke subcategorie, dat wil zeggen twee per categorie, en een jury's choice award.

Gratis toegang

Kom begin november naar Parijs om zelf alle trends en innovaties te zien op de vakbeurs EquipHotel 2022. Via deze link vraag je je gratis toegangsbadges aan:

Vraag een gratis toegangsbadge aan

Een greep uit de genomineerde innovaties

COCOON BAD UIT ÉÉN STUK (Kaldewei):

Geëmailleerd staal, milieuvriendelijk design, ligbad zonder zichtbare lassen, 32% gerecycled en 100% recyclebaar materiaal.

COCOON BAD UIT ÉÉN STUK (Kaldewei)

SLIMWALL (Texdecor):

Akoestisch vilten wandpaneel, gemaakt van gerecyclede plastic flessen en 3D-effect.

SLIMWALL (Texdecor)

 

ECOGRES (COSTA NOVA):

Keramische klei geproduceerd van gerecyclede materialen, om gerechten en schotels te fabriceren / 100% milieuvriendelijk.

ECOGRES (COSTA NOVA)

FRITEUSE FADO (IMPERIAL INTERNATIONAL):

Milieuvriendelijke en kostenefficiënte friteuse, die 50% minder gas verbruikt, maar ook minder olie dan een standaardfriteuse en 33% meer produceert / kan tot 70 kg friet per uur produceren.

FRITEUSE FADO (IMPERIAL INTERNATIONAL)

LXX (La Boîte Concept):

Highfidelity luidspreker, formaat lage kast, met optionele draaitafel. Geluid van hoge kwaliteit. Ontwerper: Samuel Accoceberry.

LXX (La Boîte Concept)

INDISPENSABLE (Fixacouette):

Vervang dekbedovertrekken snel en moeiteloos. Dit apparaat is aanbevolen voor het voorkomen van spierdystrofie-aandoeningen (MSD).

INDISPENSABLE (Fixacouette)

CYCLISCHE DOUCHE (Ilya):

Douche met een waterrecirculatiesysteem. Deze douche vermindert het water- en energieverbruik met maximaal 70% in vergelijking met een traditionele douche.

CYCLISCHE DOUCHE (Ilya)

 

Artikel delen