Zo zorgt betere hygiëne voor een betere ervaring voor personeel

Tork hygiëne restaurant

Zo zorgt betere hygiëne voor een betere ervaring voor personeel

De horecabranche is een snelle wereld, waarin goed personeel een belangrijke rol speelt. Het neerzetten van een naadloze service zorgt immers voor een onvergetelijke gastervaring. Toch is het realiseren van deze ervaring in de praktijk niet altijd even makkelijk, blijkt uit onderzoek van Tork. Zo is 77% van de restaurantmedewerkers het erover eens dat onderbrekingen in de bediening de gastervaring beïnvloeden. Tork, een Essity-merk, biedt restaurants handvatten voor betere hygiëne in de keuken. Een goede hygiëne leidt tot een aangename werkomgeving, wat op zijn beurt zorgt voor een betere ervaring voor het personeel.

Tork Workflow voor Restaurants

De dagelijkse druk binnen de horecabranche maakt het moeilijk om tijd te vinden om de hygiëne te verbeteren, wat ervoor zorgt dat de overvolle agenda’s van horecaondernemers verder overbelast raken. Om de horecabranche met raad en daad bij te kunnen staan, komt Tork met de 360 graden-oplossing: Tork Workflow™ voor Restaurants.

De recent gelanceerde oplossing stelt advies en expertise centraal om de operationele efficiëntie en hygiëne te verbeteren, de tevredenheid van het personeel te verhogen en een betere gastervaring te bieden. Hiermee ondersteunt Tork restaurants met praktijkadviezen die specifiek zijn samengesteld voor de horecabranche.

Tork 2 in 1 Schuur- en Reinigingsdoek

Tork Workflow™ voor Restaurants biedt efficiënte systemen die de werkstroom kunnen verbeteren door onderbrekingen te verminderen. Het gebruik van veelzijdige en handige producten met meerdere reinigingsfuncties zorgt ervoor dat je tijd kunt besparen, zoals de nieuwe Tork 2 in 1 Schuur- en Reinigingsdoek.

Dit product combineert het reinigend vermogen van een schuurspons met de absorberende werking van een doek, wat een efficiënte schoonmaak bevordert. Ook is de doek flexibel zodat personeel er moeilijk bereikbare plekken makkelijk mee schoon kan maken, laat het geen krassen achter en kan het tot 10 keer worden afgespoeld en hergebruikt.

Dispensersystemen

Een andere efficiënte en duurzame oplossing zijn de dispensersystemen met navullingen in grotere hoeveelheden. Met deze Tork oplossing verbruik je minder materiaal en bespaar je op afval, terwijl je tegelijkertijd meer product per verpakking hebt en de dispensers minder frequent hoeft na te vullen.

Meer over Tork Workflow™

Horecaondernemers en personeel hebben vandaag de dag te maken met meer uitdagingen dan ooit tevoren. Met behulp van het Tork Workflow™ voor Restaurants laat Tork zien de betrouwbare hygiënepartner te zijn waarmee je deze uitdagingen succesvol aan kunt gaan.

Klik op onderstaande rode knop voor meer informatie over Tork Workflow™ voor restaurant.

Klik hier voor meer informatie over Workflow!

Artikel delen