Inntel Marina Beach: blikvanger Scheveningen

Tags: hotel

Inntel Marina Beach: blikvanger Scheveningen

Als een groot, glazen zeilschip met bollende zeilen markeert het nieuwe Inntel Hotels Den Haag Marina Beach het eind van de Scheveningse boulevard en het begin van de haven. Een luxe blikvanger, met fantastisch uitzicht. Bekijk alle foto’s onder dit bericht.

Tekst: Carolien Dircken

Inntel Marina Beach

Inntel Marina Beach

Het Scheveningse strand heeft een nieuwe blikvanger: Inntel Hotels Den Haag Marina Beach. Het hotel heeft dertien verdiepingen en 226 kamers met uitzicht over de Noordzee, het strand en de skyline van Den Haag.

De kust als thema

In het interieur van Inntel Marina Beach zijn allerlei verwijzingen naar de kust te ontdekken, zoals verlichting uit surfplanken, afbeeldingen van zeedieren en de golvende zee is zichtbaar in het plafond. In de kamers komen thema’s als visserij, beachvolleybal en de geschiedenis van de stad Scheveningen aan bod en in de lobby is op de muren een onderwaterwereld met kleurrijke kwallen te zien.

Inntel Marina Beach Scheveningen

Bijzondere architectuur

Het gebouw zelf oogt als een groot, glazen schip met bollende zeilen, dat de haven is binnengevaren. De bijbehorende brasserie Willem I is vernoemd naar prins Willem I. Hij landde in 1813 na achttien jaar ballingschap met een fregat uit Engeland op het Scheveningse strand en werd koning.

Over Inntel Hotels

Inntel Hotels is een Nederlands familiebedrijf en heeft hotels in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam, Eindhoven en Utrecht. Het nieuwe Inntel Hotels Amsterdam Landmark opent deze maand (april).

Wil je op de hoogte blijven van meer horeca-openingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
 

Artikel delen