Restyling voor Ratatouille in Harderwijk

Restyling voor Ratatouille in Harderwijk

Afgelopen maand is restaurant Ratatouille in Harderwijk van ondernemers Wim Zwaart en zijn vrouw Tina volledig verbouwd. Naast een nieuwe keuken, investeerden zij in een nieuwe routing, efficiency en duurzaamheid. 

14 jaar geleden begonnen Meesterkok Wim Zwaart en zijn vrouw Tina, vinologe, naast hun sterrenrestaurant Olivio op dezelfde Vischmarkt in Harderwijk met de laagdrempelige Bistro Ratatouille. Na de verkoop van Olivio hebben zij de afgelopen jaren naast Ratatouille ook het Koetshuis in Hulshorst geëxploiteerd. Onlangs zijn zij gestopt met het Koetshuis en zijn zij zich weer volledig aan het toeleggen op Ratatouille, hun restauranthart volgend.

Uitgebreidere menu's
Naast een nieuwe keuken, een nieuwe routing, efficiency en duurzaamheid kwam in het restaurant meer comfort voor de gasten en werden ruimtes opnieuw ingedeeld, naar de wensen van de huidige exploitatie. “Ratatouille is ooit begonnen als eenvoudige bistro waar 50 gasten 3 gangen bestelden, nu komen de gasten meer voor de culinaire avond uit, uitgebreidere menu’s, meer wijnkeuzes en vaker aparte diners voor gezelschappen” aldus de ondernemers. “Bovendien hebben we inmiddels naast het restaurant nu een Kooklokaal, Culiwinkel en Stadslogement, waarmee we een compleet gastronomisch programma bieden."

 

Artikel delen