[Geopend] Toni Loco in Amsterdam

Yossi Eliyahoo en Liran Wizman​, eigenaren van The Entourage Group,  openden onlangs Toni Loco in Amsterdam. ​Het interieur van het pizza-restaurant, dat is ontworpen door Pieter Kool, is modern, minimalistisch en geraffineerd. Bekijk foto's van het restaurant en de gerechten onder dit bericht.

Opvallend bij Toni Loco zijn de traditionele pizza's die worden geserveerd met een moderne twist, denk aan pizza's met ingrediënten zoals sesam crust en groene pizza, en het zelfgemaakte softijs. Ook opvallend is de drankenkaart met daarop een selectie wijnen van over de hele wereld en exclusieve champagnes.

Interieur
Het interieur van Toni Loco is modern en geraffineerd, minimalistisch met oog voor detail en met een enkele beweging in materiaal-en kleurenpalet. Interieurarchitect Pieter Kool is samen met het bedrijf Superlarge verantwoordelijk voor de merkidentiteit. Een 'one size' betonnen tegelsysteem omwikkelt de vloer en wanden. Het ruwe maar verfijnde interieur is afgewerkt met ronde spiegels om de aandacht te vestigen op het hart van de ruimte: de keuken.

Over The Entourage Group
Onderdeel van het portfolio van The Entourage Group zijn MOMO Restaurant, Bar & Lounge, IZAKAYA Asian Kitchen & Bar (Amsterdam, Hamburg, Ibiza en München), THE BUTCHER, THE BUTCHER West, THE BUTCHER Negen Straatjes, THE BUTCHER Social Club, THE BUTCHER Berlijn, THE BUTCHER Ibiza en THE BUTCHER On Wheels, SHIRKHAN, MR PORTER, Michelin-restaurant THE DUCHESS, MAD FOX Club en Toni Loco. Daarnaast staan er openingen gepland in Barcelona, Dubai en Milaan. Mede dankzij het succes van THE ENTOURAGE GROUP werd oprichter Yossi Eliyahoo benoemd tot Horecaondernemer vna het Jaar tjidens de Entree Awards 2015. Wizman kreeg deze titel tijdens de Entree Awards 2017.

Reacties

Reactie toevoegen