[Geopend] Bobby's Boat in Breda

Na een jaar van voorbereiding is onlangs Bobby’s Boat in Breda geopend. De gin&tonic bar huist in, de naam zegt het al, een boot. 

Bobby’s Boat, gevestigd op de Spinola, ligt al bijna vijftig jaar in Spanjaardsgat. Hierdoor is de klipper in Breda en omstreken een bekend en geliefd begrip. Voor de verbouwing van Bobby’s Boat heeft de Spinola meerdere havens in het land gezien en is er onder andere 14.000 kilo staal tegen de onderkant gelast. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het interieur en exterieur. Het resultaat: een gezellige Bobby’s Boat inclusief kade en dekterras in vintage sferen, die de komende decennia een hotspot in horeca Breda blijft.

Bobby's Concept
Bobby’s Boat onderscheidt zichzelf door een uitgebreide drankkaart met een ruim gin & tonic en cocktail aanbod, een gezellige en vintage inrichting, een gevarieerd aanbod voor foodsharing en gepassioneerd barpersoneel. De klipper kent een ruim terras op en rondom de boot met 170 zitplaatsen. Binnen is er ruimte voor ongeveer 80 gasten om te zitten. Op Bobby’s Boat zullen ook cocktailworkshops en gin & tonictastings op afspraak worden gehouden. Ook kan men op de boot terecht voor bedrijfsborrels en soortgelijke reserveringen. Bij Bobby’s Boat is het menu gebaseerd op foodsharing. Er zijn kleine en grote foodplateaus om te delen. 

Reacties

Reactie toevoegen