Fabian Loveriks en Floris van der Sluis openen 3 nieuwe 1NUL8 locaties

Fabian Loveriks en Floris van der Sluis

Fabian Loveriks en Floris van der Sluis openen 3 nieuwe 1NUL8 locaties

1NUL8 in Rotterdam breidt uit! De horecagroep van ondernemers Fabian Loveriks en Floris van der Sluis heeft inmiddels twee succesvolle locaties en opent dit en volgend jaar nog drie nieuwe zaken. Deze zullen in de Meent, Noord (beide Rotterdam) en Zwijndrecht zijn. Ze hebben grote plannen met de restaurants. “We willen 1NUL8 nóg groter maken en nieuwe locaties openen met elk een eigen concept, maar dan wel onder één naam.”

Tekst: Madelief de Weerd
Foto: Fabian Loveriks (links) en Floris van der Sluis (rechts)

Menig BN'er borrelt hier en ze staan bekend om de diners die overlopen in gezellige feestjes. De twee locaties van 1NUL8 in Rotterdam zijn een hit. We gaan straks nog meer van de horecagroep zien in Rotterdam, want ondernemers Fabian Loveriks en Floris van der Sluis gaan uitbreiden met niet één, maar drie nieuwe locaties. 1NUL8 Let's Meat, 1NUL 8 Noord (beide Rotterdam) en 1NUL8 Aan het Water (Zwijndrecht). "Met de uitbreiding willen we 1NUL8 nóg groter maken en nieuwe locaties openen met elk een eigen concept, maar dan wel onder één naam", laat Loveriks weten.

1. 1NUL8 Let's Meat

Op de Binnenrotte van Rotterdam komt 1NUL8 Let's Meat dat naar verwachting begin juli opengaat. Bij dit barbecue- en grillrestaurant zal kwalitatief vlees centraal staan. Daarnaast zal de keuken ook een aantal vegetarische en visgerechten serveren. Over het design kan Loveriks nog niet veel kwijt, maar hij laat alvast weten dat het weer verrassend wordt. De zaak heeft een oppervlakte van 450 m2 en er komen rond de 250 zitplekken. Van de zomer wordt het goed toeven buiten, want het ondernemersduo wil uitpakken met een groot terras. 

1NUL8-Lets-Meat

2. 1NUL8 Noord

De tweede locatie die naar verwachting in kwartaal 4 van 2024 opent is 1NUL8 Noord aan de Bergweg in Rotterdam. Een fantastische plek volgens Loveriks, omdat je er meteen langsloopt of rijdt als je de stad ingaat. Het wordt een Franse all day-bistro die opent om 08.00 uur en sluit om 23.00 uur. De oppervlakte is 120 m2 en biedt ruimte aan 60 à 70 zitplekken. Het interieur krijgt een volledig Frans design uit de koker van binnenhuisarchitect Dennis Hoefnagel met bistrostoelen en marmeren tegels.

1NUL8 Noord Visual-1

3. 1NUL8 aan het water

Eind 2025/begin 2026 komt er ook een locatie in Zwijndrecht: 1NUL8 Aan het Water. Deze zaak gaat het meest lijken op de eerste 1NUL8 aan De Meent. “Maar dan minder schreeuwerig”, vertelt Loveriks. “De zaak wordt laagdrempelig en zal open zijn voor ontbijt, lunch en diner."

1NUL8 Zwijndrecht-Visual-2

Over 1NUL8

De eerste 1NUL8 zaak opende Floris van der Sluis in 2012. Vijf jaar later kwam Loveriks erbij als compagnon en openden ze Vandal aan de Westewagenhof in Rotterdam. Het restaurant kwam onder water te staan in 2022 en het duo heropende de zaak in september 2023 als 1NUL8 Basement. 

Artikel delen