AI-restaurant BUNKR krijgt pop-up op Horecava 2024

BUNKR - Horecava - Header

AI-restaurant BUNKR krijgt pop-up op Horecava 2024

Onlangs openden de deuren van BUNKR in Eindhoven, een restaurant dat vooral wordt gedreven door artificial intelligence. Het restaurant krijgt een pop-up op de Horecava, die plaatsvindt van 8 januari tot en met 11 januari 2024. Ook na 18.00 uur, als de beurs dicht is, kan er gedineerd worden. BUNKR is een initiatief van Sidney van Stijn, Robin Vromans, Mark op den Weegh, Youri Doreleijers en Tim Fraser.

Download hier gratis de Entree-gids over digitaliseren in de horeca!

Wat is BUNKR?

BUNKR wil laten zien wat het oplevert door met kunstmatige intelligentie te werken. De praktijk: gasten downloaden voor hun bezoek een app, die op basis van wensen én op basis van keukenvoorraad, een persoonlijke menukeuze geeft. Met de app kunnen gasten over een tijdje zelfs hun eigen cocktails samenstellen. ‘Een doorgewinterde gastheer', noemen de initiatiefnemers van BUNKR de app. 

Wie
 het data-gedreven restaurant vervolgens binnenloopt, wordt begroet door een ‘avatar’. Lichtstralen in het restaurant geven daarna aan wat de gereserveerde tafel is. Kortom: techniek neemt een groot deel van de service over.

"We zijn heel blij om samen te werken met BUNKR op Horecava 2024", zegt Florentine Rijkmans, directeur van Horecava. "De horeca-industrie evolueert voortdurend, en AI-technologie speelt een steeds grotere rol in het voldoen aan de verwachtingen van gasten. Met BUNKR op onze beursvloer kunnen we onze deelnemers en bezoekers proeven van de toekomst van gastvrijheid."

Pop-up restaurant 

Tijdens Horecava 2024 zullen bezoekers de gelegenheid krijgen om de technologie van BUNKR van dichtbij te ervaren. Het pop-up restaurant van BUNKR is geopend tijdens de beursuren en biedt ook mogelijkheden voor diners na afloop van de beurs. 

 

Artikel delen