BBB Maastricht 2022 pakt uit met grote namen en bomvol programma

BBB - Gerlach Delissen Photography

BBB Maastricht 2022 pakt uit met grote namen en bomvol programma

Van maandag 10 t/m woensdag 12 oktober 2022 vindt BBB Maastricht weer plaats in MECC Maastricht. Tijdens deze editie wordt er een vernieuwde beursvloer vol inspirerende sprekers, een breed assortiment aan horecaproducten en -services en verrassende gerechten en dranken voor elk horeca segment gepresenteerd. Nieuw dit jaar: Made in Belgium, het TIPPR No Waste Plein, de Vega(n) Proeftuin en meer.

Foto’s: Gerlach Delissen

Ontdek de nieuwe themapleinen

Dit jaar presenteert BBB Maastricht drie nieuwe themapleinen. Dankzij de centrale ligging van Maastricht in het grensgebied is dit dé stad om een connectie te leggen tussen Nederlandse en Belgische horecaprofessionals. Om deze Nederlands-Belgische samenwerking te stimuleren presenteert BBB Maastricht dit jaar voor het eerst het ‘Made in Belgium’ plein waar een mooie selectie aan Belgische producten en leveranciers te vinden is. De ‘Vega(n) Proeftuin’ brengt verrassende producten met zich mee, allemaal in het teken van Plant based, Bio, Organic, Healthy, ‘Free from’ en met name Happiness. Op het TIPPR No Waste Plein krijg je praktische adviezen en zie je innovatieve oplossingen die horeca ondernemers helpen op het gebied van duurzaamheid en waste-control. Dit jaar wordt er tijdens BBB Maastricht nog meer aandacht geschonken aan het thema duurzaamheid, dit door het meten van bio afval met WasteWatchers, een uitgedacht afvalscheidingsproces en een reductie in voedselverspilling met Too Good To Go.

BBB - Gerlach Delissen Photography

Inspirerende sprekers op de BBB Horeca Summit

De BBB Horeca Summit is het kloppend hart van BBB Maastricht. De maandag staat in het teken van paneldiscussies, lezingen en actuele trends. Zo zal Charles van Goch in gesprek gaan met de finalisten van de HIT Trofee, presenteert trendwatcher Herman Konings alle ins en outs over alcoholvrije dranken en vindt de uitreiking voor meest gastvrije stand en meest duurzame stand plaats. Op dinsdag en woensdag geeft Foodlab Limburg verschillende Masterclasses in het thema van ‘duurzaam opleiden, samen innoveren’. Buiten dit programma zullen er nog een aantal verschillende presentaties plaats vinden waaronder boekpresentaties van sterrenchefs, masterclass MeerGlutenVrij, marketing voor horeca trainingen en meer.

'Extra focus op de horecaprofessional'

Extra aandacht voor netwerken op hoog niveau

Dit jaar leggen wij extra focus en aandacht op de horecaprofessional. Na een paar zware jaren zijn wij extra dankbaar voor al onze mede horecawerknemers en -gevers en willen wij onze sector graag belonen op BBB Maastricht met leerzame cursussen, inspirerende sprekers en een speciale netwerkborrel in hartje Maastricht waarbij leveranciers en ondernemers met elkaar verbonden worden. Deze netwerkborrel zal plaats vinden op het Onze Lieve Vrouweplein op dinsdag 11 oktober na BBB Maastricht.

BBB - Gerlach Delissen Photography BBB - Gerlach Delissen Photography

BBB Maastricht

  • Maandag 10 t/m woensdag 12 oktober 2022
  • MECC, Maastricht
  • Tickets zijn gratis via registratie op de website van BBB Maastricht

Ben jij een horecaprofessional? Registreer dan gratis je bezoek.

Registreer hier!

Artikel delen