Horeca-nieuws weekoverzicht: uniek bier op de markt, overnames en meer

Horecanieuws weekoverzicht week 30

Horeca-nieuws weekoverzicht: uniek bier op de markt, overnames en meer

De horeca staat nooit stil: wat gebeurt er op het gebied van food, drinken, restaurants, hotels en chefs? Een wekelijks overzicht van het horecanieuws en andere ontwikkelingen.

Unieke Poolse bierstijl gebrouwen: Grodziskie

De onafhankelijke Amsterdamse craftbrouwerij Brouwerij Poesiat & Kater brouwde met bierkenners Piet Tuinema en Peter Wester een special edition Grodziskie. Het is een historische Poolse bierstijl met lichte rooktonen en een laag alcoholpercentage van 3,4%. Poesiat & Kater staat bekend om haar unieke bieren met een eigenzinnige twist. 

Lees hier meer

Conscious Hotels en Hotel V & The Lobby in Amsterdam bundelen krachten

Conscious Hotels, een Amsterdamse hotelgroep die bekend staat om duurzame hospitality, heeft Hotel V & The Lobby overgenomen met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2023. De oprichters van Hotel V & The Lobby, Tom en Mirjam Espinosa, behouden een minderheidsbelang in het bedrijf. Met deze overname zet Conscious Hotels een belangrijke stap richting hun ambitie om tegen 2030 meer dan 2500 hotelkamers te hebben. Daarnaast verdubbelt de hotelgroep haar jaarlijkse omzet van 20 naar 40 miljoen euro.

Lees hier meer

*Tekst gaat verder onder de foto.

Conscious-Hotels-neemt-Hotel-V-over

Douwe Bob is gestopt met restaurant Stevig in Amsterdam, maar opent nieuwe zaak in Egmond aan Zee

Douwe Bob is gestopt met restaurant Stevig in Amsterdam, dat nu te koop staat voor €225.000. De zanger verdwijnt echter niet volledig uit de horeca, want hij opent binnenkort een nieuwe zaak genaamd Bobby's Pannenkoekenbistro in Egmond aan Zee, waar muziek, barbecue en pannenkoeken centraal zullen staan.

Lees hier meer

Pride 2023: dit doet de horeca in Amsterdam

Binnenkort is het zover: Pride 2023 barst los in Amsterdam! Van 1 tot 6 augustus vinden er allerlei speciale activiteiten en feesten plaats in onze hoofdstad (en daarbuiten). Benieuwd naar wat de horeca tijdens Pride 2023 organiseert in Amsterdam? Je leest er alles over in ons overzicht.

Lees hier meer

Artikel delen