Meld je gratis aan voor HLN + Hotelvrijmibo CONNECTS XL (2 sept. in Amsterdam)

Meld je gratis aan voor HLN + Hotelvrijmibo CONNECTS XL (2 sept. in Amsterdam)

HLN (Hotel Leaders Network) en Hotelvrijmibo CONNECTS XL vindt op 2 september plaats in de Beurs van Berlage. Dit is dé uitgelezen kans voor decesionmakers in de hotellerie om een vrijblijvend netwerk op te bouwen. Wat je kunt verwachten? Verschillende inspirerende gastsprekers, pitches van innovatieve start-ups en de bekende Hotelrede. Entree Magazine is mediapartner van het event.

HLN is een jaarlijks terugkerend netwerkevenement. Hierna vindt de bekendste vrijdagmiddagborrel voor hotelmedewerkers plaats: Hotelvrijmibo CONNECTS XL. Het netwerkevent werd voor het laatst gehouden in 2019, maar is op 2 september dit jaar terug van weggeweest.

Het programma van HLN

Dit jaar focussen gastsprekers zich op de uitdagingen en kansen van de hotellerie binnen de toekomst van (zakelijk) reizen. Zo komen o.a. de sprekers Odete Pimenta da Silva (Managing Director van de Nederlandse Associatie voor Travel Management) en Bas Gerressen (Directeur KLM Nederland) aan bod. Zij vertellen over de ontwikkeling van de vraag naar reizen en hoe de afgelopen coronaperiode het reisgedrag beïnvloedde.

Start-up Pitch powered by ABN AMRO

Nieuw dit jaar is de Start-up Pitch in samenwerking met ABN AMRO. Drie start-ups, gericht op de hotellerie, presenteren hun innovatieve ideeën voor de hotelbranche. Na de presentaties van de start-ups kun je vragen stellen en wordt de beste pitch geselecteerd.

 • Orbisk
  Deze veelbelovende start-up biedt een concrete oplossing tegen één van de grootste uitdagingen wereldwijd: voedselverspilling.
 • Please Ask M
  Biedt een systeem dat met behulp van kunstmatige intelligentie helpt bij het verwerken, centraliseren en automatiseren van zakelijke vergader- en hotelaanvragen.
 • Solarix
  Ontwerpt en levert gekleurde zonnepanelen die volledig te integreren zijn in energieopwekkende gevels. Hierdoor wordt energieopwekking een integraal onderdeel van de (her)ontwerpstrategie van gebouwen.

De Hotelrede

De Hotelrede is een vast onderdeel van het HLN-programma. De bekende Nederlandse cabaretier Martijn Koning deelt zijn buitenstaandersblik op de hotelindustrie. In 2019 sprak Jan Jaap van der Wal de Hotelrede uit en in 2018 had Jort Kelder de eer.

*Tekst gaat verder onder de foto.

Entree-HLN-HVMB-3
Cabaretier Martijn Koning

Het programma Hotelvrijmibo Connects XL

Na HLN vindt de XL-editie van Hotelvrijmibo plaats, de bekendste vrijdagmiddagborrel voor hotelmedewerkers. Tijdens deze speciale editie wordt er groots uitgepakt. Denk aan grote lichtshows, verschillende soorten entertainment en The Partysquad als hoofdact.

NIEUW: HOTELVRIJMIBO CONNECTS

Nieuw dit jaar is Hotelvrijmibo CONNECTS. Dit nieuwe concept slaat een brug tussen HLN en Hotelvrijmibo. HLN is enkel bedoeld voor decisionmakers en Hotelvrijmibo CONNECTS richt zich op alle hotelmedewerkers.

Gastsprekers

Daarnaast zal er een programma zijn met sprekers Michael Diederich (bekend van Boom Chicago) en psycholoog Thijs Launchspach. Op een verrassende en speelse manier zullen zij ingaan op actuele thema’s.

 • Michael Diederich
  Presenteert zijn ‘greatest hits’, waarbij hij het publiek vraagt ​​om games te spelen. Hierin zullen ze verrassend genoeg falen, omdat ze gewend zijn om dingen op een bepaalde manier te doen. De zakelijke manier. Maar bij het gebruik van improvisatie begint plotseling alles te stromen en wordt het effectief en efficiënt.
 • Thijs Launchspach
  Leert je op een effectieve manier om te gaan met stress. Hij deelt zijn favoriete tips en tricks op het gebied van thuiswerken en voor jezelf zorgen in zijn lezing ‘Work Life Balance’.

*Tekst gaat verder onder de foto.

Entree-HLN-HVMB-2

Meld je gratis aan

De evenementen betreed je gratis na goedkeuring van inschrijving. HLN is enkel toegankelijk voor hoteleigenaren, hotelmanagers, general managers, CEO’s, COO’s en regiodirecteuren. Meld je hier aan voor Hotel Leaders Network.

Voor de Hotelvrijmibo wordt gecontroleerd of je daadwerkelijk werkzaam bent in de hotelindustrie. Meld je hier aan voor Hotelvrijmibo CONNECTS XL.

Artikel delen