De snelgroeiende hotelgroep Flow the Collection heeft een nieuwe stap gezet in de verdere professionalisering van haar organisatie met de benoeming van Pieter van Opheusden als Operationeel Directeur. Met zijn achtergrond in hospitality en ruime ervaring binnen gerenommeerde horecabedrijven moet Van Opheusden de operationele koers van de hotelgroep gaan versterken.
De liefde voor de horeca begon bij Van Opheusden al op jonge leeftijd. Op vijftienjarige leeftijd startte hij in de bediening van een lokaal restaurant, waarna hij al snel besefte dat hij zijn toekomst in de gastvrijheidssector wilde opbouwen. Hij liep stage en deed ervaring op bij onder meer Grand Hotel Karel V, Brasserie Bel Ami, Koninklijk Theater Carré, en recentelijk bij Move Amsterdam, waar hij betrokken was bij restaurant Wils*.
Tijdens zijn carrière ontwikkelde Van Opheusden zich tot een specialist op het gebied van food & beverage en gastvrijheid. Zijn coachende leiderschapsstijl en talent om sterke, hechte teams te bouwen, kenmerken zijn aanpak. “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd,” is een uitspraak die hij graag in de praktijk brengt.
Over zijn nieuwe functie bij Flow the Collection zegt Van Opheusden: “Ik ben enorm blij en trots dat ik bij Flow the Collection mag bijdragen aan de verdere groei van de organisatie en het verder bouwen aan dit mooie merk.” Met zijn aanstelling onderstreept Flow the Collection de ambitie om de organisatie verder te professionaliseren en de operationele processen binnen de diverse locaties op een hoger plan te tillen.
Flow the Collection is een groep van unieke hotels, restaurants en evenementenlocaties, verspreid over Nederland. De groep staat bekend om haar focus op hoogwaardige gastbeleving, authenticiteit en persoonlijke service. Elk etablissement binnen de collectie heeft een eigen karakter, maar deelt dezelfde kernwaarden.
Met de recente toevoeging van Hotel Hoogeerd in Niftrik omvat Flow the Collection inmiddels zes hotels:
De hotelgroep blijft actief investeren in locaties met karakter en sfeer, en richt zich op een beleving die aansluit bij de hedendaagse gastvrijheidsverwachtingen.