[Geopend] Amber Garden in Amstelveen

[Geopend] Amber Garden in Amstelveen

In Amstelveen is Amber Garden, onderdeel van de internationale 'Yiseng Group', voor chinese cuisine opengegaan. 

Amber Garden, onderdeel van de internationale 'Yisheng Group' heeft gisteren haar deuren in Amstelveen op feestelijke wijze geopend. Eigenaar, Stark Li, derde generatie gerespecteerde Chinese restaurateurs, opende samen met Facility Manager, Ronald Ting, restaurant Amber Garden in het gezelschap van vele corporate bedrijven uit de regio, culinaire liefhebbers, diverse persgenodigden en (Michelin) sterrenchefs.

Private dining
Amber Garden, is gevestigd in het nieuwe, multifunctionele en duurzame gebouwencomplex ' The Garden Amstelveen'. Amber Garden maakt deel uit van de internationale 'Yisheng Group' met het hoofdkantoor in Beijing, China. The Yisheng Group heeft op dit moment diverse projecten in China en Europa in portefeuille. De ontwikkelingservaring in Nederland behelst inmiddels ruim 10 jaar. De eindverantwoording voor Amber Garden ligt bij eigenaar Stark Li, Meesterchef Shaun Song is de verantwoordelijke voor de keuken. Amber Garden biedt plaats aan 130 personen en heeft op de begane grond 5 'private dining' zalen voor lunch- en/of dineropties voor groepsgezelschappen van 10 tot 40 personen. Op de eerste verdieping bevindt zich een exclusieve bar met patioterras en eveneens nog 4 luxe private dining rooms, elk uitgerust met een eigen sfeerthema. 

Oosters en Westers
Het Amber Garden team is erop gefocust om de Oosterse en Westerse culturen en smaken in harmonie samen te brengen. Amber Garden's True Chinese Cuisine staat voor oprechte smaken met een diepere verbinding door zorgvuldig geselecteerde, dagverse ingrediënten. Tevens wordt alles (vis-, schaaldier-, schelpdier-, vlees-, tofugerechten, groenten, soepen, sauzen en desserts) op dagbasis versbereid. De uitgebreide menukaart biedt eveneens vegetarische opties. De 'Amber geroosterde Beijing-eend op traditionele wijze' is het absolute signatuurgerecht van Amber Garden. In huis wordt de 'fameuze eend' 36 uur lang gedroogd (dry aged) in speciale koelingen en daarna tot in perfectie gegrild. Een speciaal team is verantwoordelijk voor het volledige bereidingsproces van het meest beroemde gerecht van China.

 

Artikel delen