[Geopend] Hurryhurrygogo in Amsterdam

[Geopend] Hurryhurrygogo in Amsterdam

Gisteren heeft Hurryhurrygogo haar deuren geopend aan de Singel 460 in Amsterdam. Onder de supperclub is in de voormalige French Connection ruimte gemaakt voor het zusje van Happyhappyjoyjoy. De nieuwe snack-bar koppelt zich aan het nachtleven van de stad door tot na middernacht open te blijven en naast snacks te serveren, ook als bar te fungeren.

Waar het concept van Happyhappyjoyjoy al bekend staat om de chaos die in veel Aziatische grote steden te vinden is, komt dit bij Hurryhurrygogo nog meer naar voren. Het menu bestaat uit 20 kleine gerechten onder de €10,- zoals een patatje rendang en verschillende saté's. Bij Hurryhurrygogo is het bestelproces ook compleet anders. Gasten kunnen aan de bar drankjes én eten bestellen, om het eten vervolgens zelf op te halen bij de keuken. Daarnaast organiseert Hurryhurrygogo events op de nieuwe locatie.

Interieur
Concrete is in samenwerking met JPS Architecten wederom verantwoordelijk geweest voor de realisatie van het project, waarbij de herkenbaarheid van Happyhappyjoyjoy is verwerkt, maar niet precies gekopieerd voor het nieuwe restaurant. Er zijn alleen maar hoge tafels geplaatst wat past bij de barfunctie van het concept en er is een heuse trekwand om de naam Hurryhurrygogo volledig tot zijn recht te laten komen. Hurryhurrygogo is 6 dagen per week geopend tot in de nachtelijke uren. Op maandag, woensdag en zondag zijn de deuren open van 17.00 tot 02.00 uur; op donderdag, vrijdag en zaterdag tot 03.00 uur. De keuken gaat een uur voor sluitingstijd dicht.

Reacties

Reactie toevoegen