[Geopend] Mr. Finch in Utrecht

In de Drieharingstraat 5 in Utrecht, opent vlak voor de kerstdagen Mr. Finch fine drinking de deuren. Een vernieuwend concept uit de hand van horeca-ontwikkelaar Rolf Hopman (HopmanKersten project BV) met meerdere ‘lagen’.

Het nieuwe Mr. Finch in Utrecht staat voor fine drinking, dus kwaliteit in product en presentatie op het gebied van drank. Niet alleen premium made cocktails staan op de kaart maar alle dranken zullen met aandacht, expertise, creativiteit en klasse worden bereid en geserveerd. Of het nu om koffie, thee , bier of wijn gaat … alles zal een ‘touch of Finch’ krijgen.

Flexibel dineren
Mr. Finch fine drinking is tevens de verbinder van de stad; hij is gastheer van meerdere restaurants in het centrum van Utrecht en weet waar hun individuele krachten liggen. Hij heeft de ‘beschikking’ over meer dan 1.150 restaurant stoelen in een radius van nog geen 150 meter. In combinatie met jouw specifieke culinaire wensen regelt hij een tafel en wijst je met liefde de weg. Genietend van een aperitief maak je gebruik van deze nieuwe vorm van ‘reserveren’ of ga helemaal ‘los’ en laat je verrassen waar je gaat dineren!

Fine drinking
Barmanager Marco Von Schükkmann (o.a. van Zussen en Oudaen) en zijn team, met onder andere locale barveteranen Amilcar Goncalves en Yannick Vermeer, zullen de gasten trakteren op verrassende creaties. Van cocktails en copa’s tot lokaal gebrouwen bieren en voortreffelijke wijnen. Vaak voorzien van een bijpassende amuse of ‘bite’. Experimentele, traditionele en vernieuwende uitvoeringen van inschenkingen zullen á la minute voor de gast worden uitgevoerd. Mr FINCH benadert het vak met de bril van een sterren chef en ziet zijn drank creaties als een haute cuisine ‘gerecht’!

 

Reacties

Reactie toevoegen